SiteVisiondagarna

21 okt
Örebro

Årets roligaste dagar är SiteVisiondagarna! I år komprimeras dagarna och blir till en dag istället, den 21 oktober och finns digitalt. Vill du prata intranät, hur du ska utveckla den digitala arbetsplatsen eller vill du kolla in våra senaste externwebbar? Vi finns förstås på Sitevisiondagarna och du kan träffa oss i vår digitala monter.

Du som har varit på SiteVisiondagarna tidigare kommer att känna igen dig även denna gång. Det blir inspirerande talare under interaktiva föredrag och workshops. Föredrag från huvudscenen och flera parallella spår med något för alla. Precis som tidigare, men digitalt. Här hittar du listan över alla talarelänk till annan webbplats.

Guldhanden

Under SiteVisiondagarna delas SiteVisions Guldhandlänk till annan webbplats ut till de organisationer som med hjälp av SiteVision lyckats skapa webbplatser och intranät utöver det vanliga. Vi håller alla tummar vi kan för att någon av våra kunder som har lagt ner sina själar i fantastiska intranät och externwebbar under året kommer att vinna!

Soleil på SiteVisiondagarna

På plats i Örebro kommer våra medarbetare Matthias Lehnecke och Fredrik Stodne att hålla föreläsning om En enklare digital arbetsvardag.

Mer om En enklare digital arbetsvardaglänk till annan webbplats

Vi finns även i den digitala plattformen med en "monter" där du kommer att kunna kontakta och prata med oss. Vi planerar även för egna kort­föreläsningar där. Håll utkik efter mer information om detta. Kommer inom kort!

Mer information

Datum: 21 oktober 2020
Tid: 08:00 - 17:00
Ort: Örebro
Plats: Digitalt
Publicerad • 21 oktober 2020