Verksamhetsutvecklare

Vi är ett familjärt företag där du kommer att jobba nära besluten. På jobbet värderar vi trivsel, att ha kul och personlig utveckling allra högst. Du får flexibla arbetstider, goda personalförmåner och möjlighet att sitta i fina lokaler mitt i centrala Karlstad.

Om rollen

I rollen som verksamhetsutvecklare har du ett jobb med stor variation där du får jobba tätt tillsammans med våra kunder. Syftet med rollen är att stötta och utveckla kundernas verksamhet - detta genom att i ett tidigt skede komma in i kundens process och synliggöra vilka utvecklingsbehov som finns kopplat till de digitala lösningar Soleil erbjuder. Du kommer att jobba i parallella projekt med kunder som finns både inom den offentliga och privata sektorn. I rollen som verksamhetsutvecklare ingår att:

  • Jobba med förstudier och effektkartläggningar för att fastställa vilka effekter kunden vill uppnå med projektet.
  • Vara delaktig i implementeringsfas genom att kvalitetssäkra att det Soleil levererar överensstämmer med med den kravprofil som tagits fram.

Som verksamhetsutvecklare har du en viktigt roll i att få Soleil att växa och bli en helhetsleverantör inom samarbetsverktyg och digitala lösningar.

Vår kandidat

För att passa i rollen är du kommunikativ och har en förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du arbetar strukturerat och är en problemlösare som alltid har kunden i fokus.

Du har jobbat några år, antagligen som verksamhetsutvecklare eller verksamhetsstrateg och känner dig nu redo för nya utmaningar. Det är meriterande om du har erfarenhet inom både den offentliga och privata sektorn samt från IT-branschen.

Praktisk information

Lön: Fast månadslön.
Omfattning: Heltid, tillsvidare.
Start: Hösten 2021.
Placeringsort: Karlstad.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan nedan redan idag!

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Procruitment Länk till annan webbplats.. Vid frågor är du välkommen att kontakta Sofia Urby via e-post sofia@procruitment.se eller telefon 073-531 19 25.

Kontakt