Lediga tjänster

Vi hjälper Sveriges ledande privata bolag och offentliga verksamheter med att utveckla deras digitala lösningar. Vårt kontor finns mitt i hjärtat av Karlstad och härifrån levererar vi prisbelönta och de mest uppmärksammade intranäten och webbplatserna.

Hello, du som är nyfiken på Soleil

Hittar du inget som matchar din profil? Skicka in en ansökan ändå! Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med driftiga personer som kan komplettera oss och det vi gör.

Till spontanansökan

Är vi din nya arbetsplats?

Hör av dig, så tar vi ett prat innan du ansöker! Här hittar du våra kontaktuppgifter.

Soleil ger mig möjlighet att bli den jag vill vara.

Sagt av en klok Soleilare.

Vår historia

Soleil grundades i Karlstad 2011. Sedan starten har vi jobbat med den bästa och smartaste digitala tekniken, men vi vill alltid se om vi kan hitta nya fiffiga sätt att använda den på. Vi nöjer oss inte med att bara utveckla och leverera, för vi är stolta över vårt viktiga syfte, att skapa bättre digitala relationer. Och det märks att vi har kul och alltid utvecklas på jobbet, både som experter, konsulter och som företag - för det får vi ofta höra! Det har gjort att vi idag är ett fyrtiotal anställda.

Rasmus - från universitetet, direkt in i kundprojekt

numera en vass utvecklare som är uppskattad hos kunderna

Här bygger vi Sveriges bästa digitala lösningar

Listan över alla våra prisade kunder är lång. Chansen att du får arbeta med de bästa, roligaste och mest utmanande projekten är säker!

Kontakt