Projektledare

Vi är ett familjärt företag där du kommer att jobba nära besluten. På jobbet värderar vi trivsel, att ha kul och personlig utveckling allra högst. Du erbjuds flexibla arbetstider, goda personalförmåner samt en möjlighet att sitta i fina lokaler mitt i centrala Karlstad.

Om rollen

Som projektledare på Soleil ansvarar du för att leda och driva projekt kopplade till digitala arbetsplatser i Sitevision och Microsoft 365. I rollen ingår att ansvara för tid och budget, uppföljning av projekten både internt och ut mot kund samt att säkra en god kvalitet i leveranser. Du driver flera projekt parallellt där dina kunder verkar inom den offentliga eller privata sektorn. Rollen innebär att du har en tät kommunikation med kund på regelbunden basis där du diskuterar pågående projekt samt kommande behov.

Du kommer också att projektleda ett eller flera utvecklingsteam där du ansvarar för bemanningen av projekten och där du sen har en viktig roll i att stötta och coacha medlemmarna i din projektgrupp, både juniora och seniora.

Din kompetens

Genom ditt arbetssätt skapar du ordning och reda. Du är duktig på planera men är även flexibel för omprioriteringar som hör till vardagen. Du är ödmjuk och har god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra, kollegor på Soleil likväl som kunder.

För att kunna leda projekten krävs att du har förståelse för digitala arbetsplatser och erfarenhet inom Microsoft 365. Kanske har du denna roll idag eller är utvecklare/tekniker med en projektledarådra som nu vill ta steget till en renodlad projektledarroll.

Övrigt

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Hösten 2021
Placeringsort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Procruitment Länk till annan webbplats.. Vid frågor är du välkommen att kontakta Sofia Urby via e-post sofia@procruitment.se eller telefon 073-531 19 25.

Pia - rutinerad projektledare

bygger starka och effektiva team tillsammans med kunderna

Charlotta - säker projektledare

driver projekt med van hand och tar kunderna ett steg närmare toppen

Fler lediga tjänster

- vi söker dig som är passionerad av digitala lösningar och vill få våra kunder att nå sina mål

Kontakt