Spontanansökan

En hel del av våra medarbetare har hört av sig till oss spontant, presenterat vad de kan och velat arbeta med oss. Vi vill gärna höra om dina superskills också!

Skicka in en spontanansökan!

Vi är alltid intresserade av bra personer som kompletterar oss och det vi gör.

Skicka gärna in en spontanansökan, tillsammans med ett CV och beskriv vilken typ av tjänst du är intresserad av och varför Soleil attraherar dig som arbetsplats.

Är du webbutvecklare - tveka inte, hör av dig!

Älskar du webbutveckling så är du varmt välkommen att skicka in en ansökan. Vi är speciellt nyfikna på dig som har tidigare erfarenhet från SiteVision och/eller Microsoft 365.

Vi ser fram emot din ansökan och hör förstås av oss!

Genom att skicka in CV och ett personligt brev samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Skicka in en spontan­ansökan till jobb@soleil.se

Intresserad av praktik eller examensarbete?

Att göra praktik eller examensjobb hos oss är ett bra sätt att visa vad du går för och att lära känna oss. Vi har flera medarbetare som har börjat sin Soleil-bana ett examensarbete eller praktik.

Vi erbjuder praktikplatser och examensjobb när vi har möjlighet. Är du intresserad, hör av dig med en beskrivning av dig och det jobb du skulle vilja göra. Har du ont om idéer själv - då har vi massor!

Skicka en ansökan om praktik och examensjobb till jobb@soleil.se

Rasmus kickade igång karriären på Soleil med examensjobb

- nu är han ansvarig utvecklare i sina projekt

Sveriges bästa digitala lösningar

Listan över alla våra prisade kunder är lång. Chansen att du får arbeta med de bästa, roligaste och mest utmanande projekten är säker!

Läge för ett nytt äventyr i arbetslivet?

Hör av dig så tar vi det härifrån!

Kontakt