Träffa oss på Soleil

Hos oss finns ett fantastiskt gäng specialister inom utveckling, projektledning, design, testning, verksamhetsutveckling, utbildning och content. Vi jobbar alla med hjälpa våra kunder att skapa bättre digitala relationer med intranät och webbplatser. Här träffar du några av alla våra skickliga medarbetare.

Rasmus Björklund

Rasmus inledde sin karriär hos oss med att skriva sitt examensarbete. Det blev ett riktigt bra resultat och på den vägen är det. När han var klar med utbildningen började han som utvecklare och nu stormtrivs han.

Filip Marklars och Samuel Lind

Filip och Samuel är två av våra vassa utvecklare. Tillsammans bildar de ett toppteam som får stort förtroende hos kunderna för sin kompetens och sympatiska framtoning.

Caroline Bengtsson

Caroline har jobbat hos Soleil sedan hösten 2020. Hon är en av våra skarpa utvecklare som dessutom har specialintresse för CSS och stilsäker design. Det uppskattas hos kunderna.

Charlotta Ivansson

Charlotta är en av våra proffsiga projektledare, vars kunder har vunnit både Guldhanden (flera gånger), Web Service Awards och hamnat på listan över Sveriges 100 bästa webbplatser.

Torbjörn Noaksson

Vår verksamhetsutvecklare Torbjörn testar allt som är nytt och när han gör något så gör han det från grunden. Som till exempel att skruva isär och ihop en motorcykel bara för att förstår hur den är byggd och kunna göra den till sin egen.

Utrustad med kompetens och talang som du vill utveckla hos oss?

Skicka in en spontanansökan eller kontakta oss!

Läge för ett nytt äventyr i arbetslivet?

Hör av dig så tar vi det härifrån!

Kontakt