Caroline Bengtsson

Caroline har jobbat hos Soleil sedan hösten 2020. Hon är en av våra skarpa utvecklare som dessutom har specialintresse för CSS och stilsäker design. Det uppskattas hos kunderna.

Första gången Caroline kom i kontakt med utveckling var när hon började designa bloggar med hjälp av html och CSS i tonåren. Sedan har intresset för både utveckling och design ökat med tiden. Men hon sitter inte alltid framför datorn. En stor del av fritiden spenderar hon i gympahallen där hon är ledare, truppansvarig, ledaransvarig och sitter i gymnastikens styrelse.

Varför sökte du jobb på Soleil?

Jag ville ha nya utmaningar och skickade in en spontan jobbansökan. Samma vecka fick jag en anställning på bemanningsföretaget Framtiden AB. När jag kom dit så visade det sig att det jobb de hade i åtanke för mig var på just Soleil, så det passade mig perfekt! Tyvärr kom det en pandemi mitt i allt och min anställning blev kort. Jag hann bara vara på Soleil i ett par månader. Men senare hörde Soleil av sig och frågade om jag ville komma tillbaka som fast anställd och det ville jag ju såklart, jag trivs jättebra!

Topp 3 med att jobba på Soleil?

  1. Friheten och flexibiliteten i att själv kunna styra över mina arbetstider och var jag vill jobba.
  2. Variationen i de olika projekt jag är med i och att jag får möjlighet att utvecklas inom det jag själv tycker är roligast. Jag arbetar främst som utvecklare men har även ett stort intresse för design och Soleil låter mig få utvecklas inom båda områdena.
  3. Alla bra kollegor - jag har känt mig väldigt välkommen här sedan dag ett.

Vilket är det roligaste uppdraget du haft?

- Oj, svårt… Skulle jag välja ett specifikt uppdrag så är det när jag utvecklade en blogg från grunden åt Collectum, pratapension.se Länk till annan webbplats., vilket var väldigt roligt och där fick jag verkligen följa med i hela projektet från start till slut. Det gillar jag.