Most Valuable Professional enligt SiteVision – Fredrik Stodne

Most Valuable Professional 2020 enligt SiteVision - Fredrik Stodne

Fredrik Stodne, SiteVisionansvarig på Soleil, är en av fyra personer som har fått titeln Most Valuable Professional 2020 av SiteVision.

SiteVision delade för första gången ut utmärkelsen SiteVision Most Valuable Professional i år. Titeln går till personer i SiteVisions partnernätverk som har stor kunskap om produkten, visar extra stort engagemang och bidrar till att fler upptäcker och utnyttjar plattformens fulla potential.

SiteVisions motivering

Fredrik är hela Soleils SiteVision-kapten. Tekniskt duktig, skarp i kunddialogen och en uppskattad person i våra kunders projekt. Fredrik har under året dessutom bidragit med värdefull input till SiteVisions framgångsrika intranätserbjudande.

Intervju med Fredrik

Fredrik, vi på Soleil är oerhört stolta över din utmärkelse och tycker att det är extremt välförtjänt! Hur känns det?

Det känns väldigt, väldigt roligt och överväldigande! det här är ju ett stort bevis på att det jag bidrar med uppskattas.

Vad var din första reaktion?

Jag var nyfiken på motiveringen, vad det är jag har gjort som gör att jag får utmärkelsen. Så jag läste motiveringen ett par gånger för att fatta. Det känns hedrande. Och frågan är vad jag ska göra framåt för att leva upp till det här.

Varför tror du att du får priset?

Det känns som att det var det här praktiska och ihärdiga jobbet med SiteVision i både säljprocessen, projekten och förvaltningen som gjorde det. Men också mitt arbete kring helheten med SiteVision som plattform. SiteVision är ju en produktleverantör som lyssnar mycket på vad våra kunder säger och har behov av, så vårt täta samarbete med SiteVision som produktleverantör är ju unikt. Och där har jag varit med i deras förändringsresa och arbetat med roadmapen för att förbättra plattformen tekniskt utifrån våra kunders behov och önskemål.