Most Valuable Professional enligt Sitevision – Fredrik Stodne

Fredrik Stodne - Most Valuable Professional 2020 och 2021

Fredrik Stodne, Sitevisionansvarig på Soleil, har fått titeln Most Valuable Professional, både 2021 och 2020 av Sitevision.

Sitevision delade för första gången ut utmärkelsen Sitevision Most Valuable Professional under 2020. Titeln går till personer i Sitevisions partnernätverk som har stor kunskap om produkten, visar extra stort engagemang och bidrar till att fler upptäcker och utnyttjar plattformens fulla potential.

Sitevisions motivering

Fredrik är hela Soleils Sitevision-kapten. Tekniskt duktig, skarp i kunddialogen och en uppskattad person i våra kunders projekt. Fredrik har under året dessutom bidragit med värdefull input till Sitevisions framgångsrika intranätserbjudande.

Intervju med Fredrik

Fredrik, vi på Soleil är oerhört stolta över att du får utmärkelsen för andra året i rad och tycker att det är extremt välförtjänt! Hur känns det?

Det känns otroligt bra och jag är enormt tacksam! Det är många på Soleil som stöttat och hjälpt mig under året för att bidra i att nå denna utmärkelse.

Varför tror du att du får priset en andra gång?

Jag har känt engagemang att arbeta tillsammans med våra befintliga och nya kunder i hur de kan använda Sitevision både som grund men också utveckla hur de arbetar med plattformen. Det har också varit ett riktigt bra samarbete med Sitevision i hur vi tillsammans med kunderna kan vidareutveckla och förbättra plattformen.

Hur kommer det kunderna till gagn att du får priset?

Det visar förhoppningsvis att Soleil är den leverantör som är skarpast på Sitevision och kan hjälpa våra kunder hitta den lösning som är bäst för dem.