Fem av våra kunder finalister i Guldhanden

Bild

Vi kan stolt meddela att flera av våra kunder ännu en gång är finalister i SiteVisions tävling Guldhanden. Falu kommun, TL Bygg och Migrationsverket har chans att bli utsedda till bästa intranät och Strängnäs kommun och Kungliga Biblioteket kan vinna kategorin bästa offentliga webbplats.

Det är fantastiskt roligt att vi lyckas få med flera av våra kunder till final i Guldhanden varje år. De lägger mycket tid och engagemang på sina webbplatser och intranät för att de ska nå toppen och vi är stolta över att få vara med på deras resa, säger Per Johansson, vd på Soleil.

Tillsammans med våra kunder är vi nu finalister i flera av Guldhandens kategorier för fjärde året i rad. Så många som elva av våra kunder var dessutom nominerade.

Kungliga biblioteket Länk till annan webbplats., som vi var med och utvecklade från början, och Strängnäs kommun Länk till annan webbplats. är nominerade till bästa offentliga webbplats. TL Bygg Länk till annan webbplats., Falu kommun Länk till annan webbplats. och Migrationsverket Länk till annan webbplats. är nominerade till bästa intranät, vilket innebär att tre av fyra finalister i kategorin intranät är kunder till oss.

Advant har varit vår designpartner i projektet med Strängnäs kommun.

Vi önskar alla lycka till!

Guldhanden – SiteVisions pris för bästa webbplatser och intranät

SiteVision belönar varje år organisationer som med hjälp av publiceringsverktyget SiteVision lyckats skapa webbplatser och intranät utöver det vanliga. Priset Guldhanden, delas ut i kategorierna; Bästa kommersiella webbplats, Bästa offentliga webbplats och Bästa intranät. I varje kategori utses 4 finalister.

Läs mer om Guldhanden. Länk till annan webbplats.

Läs våra case om de nominerade kunderna

Case om Kungliga biblioteket

Case om Strängnäs kommun

Case om TL Bygg

Case om Falu kommun

Publicerad • 3 oktober 2019