Soleil byter varumärke och erbjuder bättre digitala relationer till världen

Soleils logo

Soleil startade 2011 av fyra ingenjörer med fokus på teknik och systemutveckling. Idag har företaget 40 medarbetare och är en etablerad och välrenommerad helhetsleverantör av digitala arbetsplatser.
Nu tar vi nästa steg för att ytterligare förstärka vårt varumärke och fortsätter erbjuda digitala arbetsmiljöer i absolut toppklass.

Soleil kommer kommunicera på ett nytt sätt men igenkänningsfaktorn finns där, oavsett kontakt eller kanal.

Per Johansson, delägare och VD 

Det nya varumärket behövs för att beskriva det nya Soleil. Vi står idag som bolag för nya utökade värden och det vill vi kommunicera, säger Per Johansson, vd på Soleil.

Ett brinnande intresse för teknik har alltid funnits där men under åren har vi adderat spetskompetenser inom bla verksamhetsutveckling, koncept och design samt kommunikation.

Nu erbjuder Soleil ett ännu större stöd när det gäller strategiska frågor, rådgivning kring digitalisering, förändringsledning och framtagande av koncept och design.

I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi deras digitala arbetsmiljöer för att uppnå en bättre kommunikation, bättre samarbeten, mindre stress och en ökad produktivitet – miljöer som man verkligen trivs och känner sig trygg i, säger Per Johansson.

Soleil ser hur verksamheter fortsätter kämpa för att hålla jämna steg med den tekniska utvecklingen. Medarbetarna kommer behöva lägga mer tid på att lösa komplexa frågor och beslut. För att lyckas med det krävs det ännu mer av de digitala arbetsmiljöerna.

Parallellt med teknikutvecklingen förändras även det sätt vi organiserar våra verksamheter på och utvecklingen går mot en större tilltro till individernas förmåga att fatta egna beslut. Var och en behöver då ha koll på verksamhetens riktning, var man är och vad som händer framåt, säger Per Johansson.

Per Johansson menar att trivsel och trygghet i det digitala kommer fortsätta vara mycket relevant och det är precis det som Soleil vill ge sina kunder.

Jag är stolt över att få vara med om att skapa en gemensam plattform för bolaget, vi på Soleil kommer fortsätta göra stor skillnad och hjälpa individer och verksamheter att bli vinnare, säger han.

Med den nya varumärkesplattformen stärker vi positionen både inom privat och offentlig sektor. En avgörande fråga för Soleil är att attrahera framtida kompetens, där vi fortsatt vill vara en av de mest attraktiva arbetsgivarna för utvecklare, digitala strateger, projektledare, IT-arkitekter, verksamhetsutvecklare, grafiska designers och kommunikatörer.

För mer information, kontakta:
Per Johansson, vd, Soleil
073 - 370 06 92
per.johansson@soleil.se

Kontakt

Publicerad • 3 september 2020