Soleils kund Collectum vinner Guldhanden 2020

collectum.se - vinnare Guldhanden bästa kommersiella webbplats 2020

Collectum vinner SiteVisions utmärkelse Guldhanden för bästa kommersiella externwebb för collectum.se. I år igen, fanns Soleils kunder med som finalister i alla kategorier i tävlingen.

Soleil visar igen upp ett styrkebevis på vår bredd och absoluta toppkompetens inom SiteVision. Våra kunder finns representerade som finalister i alla tre kategorierna i tävlingen. Det är fantastiskt roligt, säger Per Johansson, vd på Soleil.

Soleil har tillsammans med designpartnern Advant utvecklat collectum.se Länk till annan webbplats.. I motiveringen nämns bland annat att det märks att Collectum har ansträngt sig för att berätta om ett komplext ämne på ett enkelt sätt. Att de har satt upp konkreta mål och har visat genom mätningar att de har lyckats. Detta genom att kontinuerligt låta sina användare testa webbplatsen.

Collectum har arbetat riktigt hårt för att ta fram sin nya webbplats enligt de uppsatta målen och med bland annat sin mycket uppskattade tjänst pensionsskolan har de lyckats. De var väl värda att vinna priset då de har lagt ned mycket arbete på att skapa den användarvänliga och kunskapsorienterade webbplats de hade som mål, säger Charlotta Ivansson, projektledare på Soleil.

Guldhanden – SiteVisions pris för bästa webbplatser och intranät

SiteVision belönar varje år organisationer som med hjälp av publiceringsverktyget SiteVision lyckats skapa webbplatser och intranät utöver det vanliga. Priset Guldhanden, delas ut i kategorierna; Bästa kommersiella webbplats, Bästa offentliga webbplats och Bästa intranät. I varje kategori utses 4 finalister.

Läs mer om Guldhanden-tävlingen på sitevisiondagarna.se Länk till annan webbplats..

Publicerad • 22 oktober 2020