Soleil byter domännamn till soleil.se

Soleil har haft en mycket stark tillväxt de senaste åren, med bland annat två DI-gaseller i bagaget. För två år sedan valde vi att byta företagsnamn från Soleil IT Sweden AB till Soleil AB. Nu fullföljer vi namnbytet och uppdaterar domännamnet från soleilit.se till det enklare och mer solklara namnet soleil.se.

Vi har breddat oss sedan vi startade företaget 2011. Från att ha hjälpt kunder med intranätslösningar och webbplatser med stort fokus kring det tekniska med lösning och plattform har utvecklingen gått framåt. Idag efterfrågar organisationer en partner med kompetens att utveckla digitala arbetsplatser och relationer som ska bidra till kunskapsutbyte, effektivisering, fler affärer, bättre dokumenthantering, förbättrade samarbetsmöjligheter och ökad gemenskap. Därför har vi stärkt vårt erbjudande med fler nyckelkompetenser och är nu en helhetsleverantör som erbjuder hjälp hela vägen från idé och strategi till införande, förankring och uppföljning. Därför plockar vi bort begreppet IT från domännamnet, berättar Per Johansson, VD, Soleil.

Vi vet att digitala verktyg kan göra enorm skillnad, men bara om de används rätt och ger mervärde för verksamheten och användarna. Därför utvecklar och designar vi inte bara intranät och sajter.

Våra skickliga teknikkonsulter är förstås fortfarande kvar på Soleil. Men vi erbjuder även konsulttjänster bland annat inom kommunikation, utbildning och verksamhetsutveckling. Därför kan vi bättre förstå kundernas behov och leverera digitala verktyg och arbetssätt som gör det bättre och enklare i vardagen för användarna. Något som våra kunder uppskattar stort, fortsätter Per.

Att jobba med oss på Soleil kännetecknas av kunnighet, framåtskridande och omtanke. Det har gjort att vi idag är bevisat bäst på några av de viktigaste digitala verktygen. Våra kunder placerar sig på löpande i toppen inom kända tävlingar som exempelvis IDG:s topp100-lista över Sveriges bästa webbplatser, Publishingpriset, Digital Workplace Awards och SiteVisions Guldhanden.

Det nya domännamnet soleil.se gäller från och med den 10 november 2020.

Publicerad • 10 november 2020