Vi är ett superföretag 2020!

Bild

Vi har kvalat in på Bisnodes prestigefyllda lista över superföretag. Där hittar du de svenska företag som lyckas bäst med att öka omsättning och vinst och samtidigt visa på stabilitet och långsiktighet i affären.

Det här är en stor bonus och vi är väldigt ödmjuka inför utmärkelsen. Vår ambition är att skapa det företag som vi själva vill jobba och gå i pension i, säger Johan Andersson, delägare och projektledare på Soleil.

Johan Andersson

En hyllning till de företag som bidrar till att bygga Sverige

Det är sextonde året i rad som Bisnode korar superföretag - de mest högpresterande privata bolagen i svenskt näringsliv. Endast en promille av alla företag i Sverige kvalar in på listan.

Vi vill hylla Sveriges hjältar, de som bygger Sverige med jobb och långsiktig värdeökning i näringslivet, säger Per Weidenman, analytiker på Bisnode.

Lagarbete är framgångsfaktorn

Kriterierna måste uppfyllas minst fyra år i rad för att komma med på listan. I år är det 709 företag som uppfyller kriterierna för att ta sig in på superlistan.

Vi är ett kunskapsföretag och all framgång handlar om bra lagarbete med våra kunder, samarbetspartners och sist men inte minst; alla fantastiska kollegor här på Soleil, säger Johan Andersson.

Stort grattis till alla andra superföretag och till de värmländska kollegor som också finns med på Bisnodes lista över superföretag 2020 Länk till annan webbplats..

Kontakt

Publicerad • 20 november 2020