Bred kompetens och stort engagemang i Microsoft 365-teamet

Den förändrade arbetssituation som många av oss befinner sig i, har förstärkt behoven av effektiva lösningar i den digitala arbetsmiljön. Microsoft 365 har en samling med riktigt vassa, uppskattade och smarta tjänster som uppfyller många behov för den digitala arbetsmiljön. Vårt team med MS365-specialister har järnkoll på Microsofts tjänster och hjälper många organisationer, både större och mindre, att använda tjänsternas fulla potential.

Jennie Thorén Johnson, Jimmy Alfredsson och Jörgen Nylén - ansvariga för Microsoft 365 på Soleil

Jennie Thorén Johnson, Jimmy Alfredsson och Jörgen Nylén - Microsoft 365-ansvariga på Soleil

Vår filosofi är tydlig och enkel – vi vill hjälpa våra kunder att utnyttja funktionalitet i MS365 till max!

Det kan låta självklart men många organisationer betalar för funktionalitet i sina licenser som inte används. Det kan bland annat bero på att man inte vet vad all funktionalitet kan användas till eller att man inte har utbildat medarbetarna i hur man på bästa sätt kan använda verktygen.

Det finns även en del företag som installerar ”färdiga produkter” som läggs som ett extra lager ovanpå grundprodukten och dessa kan istället begränsa funktionalitet som finns i Microsoft 365.

Utnyttja hela potentialen i Microsofts tjänster

Den verktygslåda MS365 erbjuder idag är stor, kraftfull och under ständig rändring där funktioner förbättras löpande. Vi som leverantör lägger stor vikt vid att du och medarbetarna ska kunna utnyttja potentialen i MS365 fullt ut, ha full koll på vad som kan användas för just era behov, och minst lika viktigt, vad som kommer framöver.

All kompetens samlad i vårt MS365-team

Vi är stolta över vår breda och samlade kompetens inom Microsoft 365. I vårt team ingår;

  • Tjänstedesigner som jobbar med interaktionsdesign, UX och UI och som jobbar nära kunden vid uppsättning av intranät.
  • Lösningsarkitekter som ser till helheten och kvalité i lösningarna.
  • Dokumenthanteringsexperter som med beprövade metoder förbättrar dokumenthanteringen.
  • Strateger/rådgivare som stöttar i er verksamhetsutveckling med exempelvis kanalstrategi och riktlinjer i samband med nya arbetssätt.
  • Utvecklare med stenkoll på det senaste och med tyngdpunkt på minsta möjliga insats, följa best practises och standard från Microsoft.
  • Innehållsspecialister som planerar, producerar och strukturerar innehåll med användaren i fokus.
  • Utbildare som utbildar och inspirerar.
  • Sist men inte minst, våra konsulter som har mångårig erfarenhet av allt ifrån mindre intranätslösningar till stora Enterprise-lösningar för internationella bolag.

Våra specialister Jörgen, Jennie och Jimmy är ansvariga för Soleils MS365-lösningar

De har mångårig erfarenhet inom området och passionerat engagemang för att utnyttja kraften i MS365 tillsammans med resten av vårt team på Soleil. Allt för att förenkla vardagen och göra arbetslivet enklare för våra kunder.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Inspiration om Microsoft 365

Våra MS365-experter skriver kontinuerligt blogginlägg och spelar in webbinarier där de ger sina tips om hur man till exempel kan använda verktygen i Microsoft på bästa sätt. Här hittar du alla blogginlägg, kundcase och webbinarier vi har gjort om Microsoft 365 och SharePoint.

Håll utkik – det kommer fler inom kort!

Kontakt

Publicerad • 29 januari 2021