Vi säger hej till Henrik, vår nye Key Account Manager!

Henrik Wiktelius, vår nye Key Account Manager

Det är en händelserik period och vi har glädjen att välkomna flera duktiga medarbetare den här våren. Här får du lära känna Henrik Wiktelius lite bättre, vår nye Key Account Manager.

Henrik ser fram emot att prata med så många kunder som möjligt och höja ambitionsnivån för försäljning ytterligare. Det ska bli kul att få ta del av hans idéer på hur vi kan utvecklas inom det här affärsområdet.

När du träffar Henrik kommer du se att han har många bra egenskaper som passar för en säljare; bland annat är han glad, ärlig, driven och omtänksam. Henrik hämtar mycket av sin energi från naturen, han umgås gärna utomhus med familjen och så älskar han att fiska. I 20-årsåldern var han snowboard-åkare på elitnivå, men den karriären har han lagt på hyllan.

Henrik har varit säljare hela livet och de senaste 4,5 åren har han arbetat på Draftit Privacy och hjälpt kunder implementera och förvalta nya GDPR-lagstiftningen. Innan dess har han drivit eget företag inom retail och e-handel.

Det som lockade mest med Soleil var mest den personliga delen, att inte behöva tänka på att passa in utan bara vara sig själv. Men även utmaningen med att öka försäljningen och stärka Soleil som varumärke.
 

Varmt välkomna till Soleil-gänget säger vi!


Publicerad • 31 mars 2021