Komplett extern webbplats

Tycker du om den här webbplatsen? När vi tog fram den utgick vi från vår paketlösning Komplett extern webbplats och så la vi till några funktioner och finesser som passade just för våra syften. Det här med en paketlösning i grunden som sedan går att justera och addera funktioner till är bara en av alla fördelar som finns med vårt paket.

Med vårt kompletta paket för externa webbplatser får du snabbt och enkelt en modern hemsida till fast pris. Utvecklingstiden är minimal och implementation ingår. Mallarna som ingår i paketet är dessutom tillgänglighets­anpassade och validerade enligt WCAG 2.1 AA.

Det här ingår i det färdiga paketet

I paketet ingår ett antal mallar för de vanligaste sidtyperna, såsom nyheter, evenemang och krisinformation tillsammans med två mallar för att bygga en bra informationsstruktur som gör det enkelt att hitta på webbplatsen. Dessutom ingår flera olika designade knappar och andra dekorationer, så att ni ska kunna skapa sidor som konverterar och presenterar information snyggt och användarvänligt. Den nya externa webbplatsen anpassas förstås efter era profilfärger och får er logotyp!

Fler smarta funktioner och moduler

Behöver du fler funktioner än de som ingår i våra paket så fixar vi det. Vi har flera smarta och färdiga moduler som du kan komplettera med. Självklart kan vi också bygga något helt nytt som passar precis det din verksamhet behöver.

Vill du koppla ihop din webbplats med andra system – inga problem! Sitevision gör det enkelt att integrera, synka och automatisera funktioner från din verksamhets andra verktyg och plattformar.

Så här kan vi hjälpa dig med en skräddarsydd webbplats

Snyggt och enkelt till fast pris

  • modernt
  • tillgänglighetsanpassat
  • responsivt (följsamt) för mobil, surfplatta och dator

Fantastiskt bra leverantör. Vi är supernöjda.

En av Soleils kunder svarar på SiteVisions NKI-undersökning 2020.

Vill du veta mer?

Vi kontaktar dig

Några som har valt vår paketlösning

Kommunerna som samarbetade

Grannkommunerna Mora, Orsa, Vansbro och Älvdalen byggde nya webbplatser i ett gemensamt projekt. Nu har de varsin webbplats med eget innehåll och utseende →

Markaryds kommun

Markaryd behövde en ny extern webbplats. Med en begränsad budget och tidplan valde de Soleils paketlösning, en bra grund som går att bygga vidare på.

Växjö kommun

Växjö behövde en tillgänglighetsanpassad och driftsäker webbplats på kort tid. Soleils paketlösning för kommunal externwebb har effektiviserat deras arbete.

Soleil har hög kompetens och utmärkt service.

En av Soleils kunder svarar på Sitevisions NKI-undersökning 2020.

Kontakt