Skräddarsydd externwebb

Tittar på mobiltelefon

Din webbplats är verksamhetens digitala ansikte utåt. Därför behöver den inspirera, informera, utbilda, underhålla eller sälja. Vi kan skapa precis den webbplats du vill ha och behöver. Vi utgår från dina mål med sajten och dina kunders och användares behov. Tillsammans jobbar vi fram utseende och de funktioner som passar just er.

Sitevision – Sveriges starkaste publiceringsverktyg

För att det ska bli enklare och bättre för dig använder vi Sveriges populäraste webbpubliceringssystem, Sitevision. Att bygga en sajt med Sitevision som plattform gör det enkelt att kommunicera, stärka ert varumärke och uppnå era mål.

Därför ska du välja Sitevision

Bra sökmöjligheter

Med Sitevision får du också en kraftfull och anpassningsbar sökfunktion som kan möta många olika behov och fungera för flera integrerade system.

Integrera med andra system

Vill du koppla ihop ditt intranät med andra system – inga problem! Ett bra content management system (cms) som Sitevision gör det enkelt att integrera, synka och automatisera funktioner från din verksamhets andra verktyg och plattformar. Det gör att du skapar en enhetlig användar­upplevelse över flera olika system.

Utveckla era digitala relationer

Vi på Soleil har skapat några av de mest uppmärksammade webbplatserna i Sverige. Vi jobbar alltid nära våra kunder. Vår erfarenhet och vårt kunnande gör också att samarbetet blir bättre och effektivare för dig, från idé, strategi, utveckling, etablering och förädling till rådgivning och utvärdering – allt för att du ska kunna bygga bättre digitala relationer.

Fantastiskt bra leverantör. Vi är supernöjda.

En av Soleils kunder svarar på Sitevisions NKI-undersökning 2020.

Vill du veta mer?

Vi kontaktar dig

Fler som valt att skräddarsy sina webbplatser

Centerpartiet

Med fokus på ”mobile first” bytte Centerpartiet plattform och tog fram en responsiv, helt integrerad digital mötes- och arbetsplats med ny kostym.

Soleil har hög kompetens och utmärkt service.

En av Soleils kunder svarar på Sitevisions NKI-undersökning 2020.

Kontakt