Paketerat SiteVision

Bild

Behöver ni snabbt komma igång med er interna kommunikation? Vi har tagit fram ett intranätpaket som vi kallar Skalbar. Det passar utmärkt för er som vill ha ett kostnadseffektivt, kraftfullt och användarvänligt intranät med grundläggande funktionalitet.

Enkelt och intuitivt med intranät i SiteVision

Med vårt paket Skalbar intranät får ni ett kraftfullt intranät, baserat på plattformen SiteVision, där det är lätt att hitta och söka efter information. Redaktörerna kan fritt kan lägg upp innehåll och skapa sidstrukturer.

Intranätet är byggt med dina behov i centrum. Oavsett om du är administratör, redaktör eller slutanvändare så är Skalbar intranät enkelt och intuitivt att använda, både från dator, surfplatta och smart telefon.

Det här får du i vårt paketerade intranät

  • Samarbeta i grupper och projekt
  • Dela och redigera dokument
  • Dela, gilla och tagga innehåll
  • Hitta rätt kompetens med bara ett klick
  • Planera vardagen tillsammans med kalender
  • Skapa personliga profilsidor

Tryggt och säkert med en paketlösning

Eftersom många av våra kunder till stor del har liknande behov av basfunktioner och digitala verktyg har vi samlat ihop alla dessa och byggt en paketerad lösning som löser alla de här behoven. Med en paketlösning kan du komma igång mycket snabbare, då blir satsningen även kostnadseffektiv.

Hög kvalitet på design, användarvänlighet och teknik

Paketlösningen håller hög kvalitet och utvecklas ständigt. Det vet vi säkert eftersom så många kunder har prövat det, och sedan återkopplat med användarnas upplevelser och vilka effekterna har blivit. Vi har sedan fortsatt att finslipa på funktionerna.

Bra grund som går att vidareutveckla och anpassa

Paketlösningarna är alltid en bra grund som löser de flesta organisationers mest grundläggande behov. Dessutom är paketen framtidssäkrade och flexibla, du kan nämligen alltid bygga vidare, utveckla och anpassa allt eftersom organisationens behov ändras och de digitala verktygen moderniseras.

Kunder som valt vårt paket Skalbar

Borås energi och miljö

Borås Energi och Miljö byggde ett eget intranät med Soleils paketlösning för intranät i SiteVision. Intranätet finns både sociala funktioner och samarbetsytor.

Aneby kommun

Aneby kommun hade behov av ett modernt och tidsenligt intranät som är mobilanpassat och enkelt att administrera. Med vår paketlösning har de fått en ny digital arbetsplats som är ett bra hjälpmedel för såväl organisationen som den enskilde medarbetaren.

Mjölby kommun

Från okontrollerat många redaktörer till struktur, ordning och reda. I Mjölby kommun slipper medarbetarna slösa bort sin arbetstid med att leta efter dokument och information. Tack vare det nya intranätet vet de vilken information som är aktuell och hittar snabbt rätt dokument.

Kontakt