Skräddarsytt intranät i SiteVision

Vi kan skapa precis det intranät du vill ha och behöver. Vi utgår från dina behov och din verksamhet. Tillsammans jobbar vi sen fram utseende och funktioner som passar just er. Med en rad sociala funktioner, som en personlig sida och gruppsidor, ökar ni dialogen och samarbetet mellan medarbetare och avdelningar på ett enkelt sätt.

SiteVision – Sveriges starkaste publiceringsverktyg

SiteVision är Sveriges mest uppskattade publiceringsverktyg.länk till annan webbplats Webbredaktörer och kommunikatörer ger SiteVision det bästa betyget år efter år i undersökningen Web Service Awards. Att bygga ett intranät med SiteVision som plattformlänk till annan webbplats gör det enkelt att kommunicera internt och stärka organisationens varumärke.

Design

I SiteVision finns stora möjligheter att anpassa design och struktur utifrån egna önskemål. Många verksamheter väljer att låta intranätet och den externa webbplatsenlänk till annan webbplats få ett liknande utseende för att skapa igenkänning.

Bra sökmöjligheter

SiteVision har en kraftfull och anpassningsbar sökfunktion som kan anpassas utifrån olika sökbeteenden och integreras med andra system.

Anpassat innehåll spar tid för medarbetare

Tillgång till aktuell information på ett enkelt sätt sparar tid. Därför är det viktigt att utforma ditt intranät så att varje medarbetare bara får information som är relevant för dem. Det kan vi göra på ett enkelt sätt, så att ni kan bli ännu effektivare.

Varje medarbetare kan skapa en personlig sida. Det går också att skräddarsy vilken information som visas för vilka medarbetare, eftersom information kan hämtas från er personalkatalog eller personaldatabas. För att göra det enklare och effektivare att samarbeta kan du skapa gruppsidor för exempelvis projekt eller avdelningar.

Integrera med andra system

Vill du koppla ihop ditt intranät med andra system – inga problem! Ett bra content management systemlänk till annan webbplats (cms) som SiteVision gör det enkelt att integrera, synka och automatisera funktioner från din verksamhets andra verktyg och plattformar. Det gör att du skapar en enhetlig användar­upplevelse över flera olika system.

Med SiteVision intranät kan du också utnyttja moduler för dokument­hantering, som är enkla att använda oavsett datorvana.

Fler som valt ett skräddarsytt intranät i SiteVision

Nordiska Afrikainstitutet

Nordiska Afrikainstitutet behövde ny externwebb och nytt intranät samtidigt. De önskade sig en modern plattform som är leverantörsoberoende och enkel att jobba i för redaktörerna. Med ett ekosystem av taggar visas relevanta artiklar och sidor för användaren utifrån valda filter.

Centerpartiet

Centerpartiet ville samla samtliga lokala webbplatser och sitt intranät under en och samma domän, centerpartiet.se. Med fokus på ”mobile first” bytte de plattform och tog fram en responsiv, helt integrerad digital mötes- och arbetsplats med ny kostym. Målet var att underlätta och effektivisera arbetet för alla användare.

Varbergs kommun

Varbergs kommun ville jobba med användarinvolvering och kontinuerlig utveckling av sitt intranät. Därför ville de lansera intranätet i olika etapper och till en grupp medarbetare i taget. Nu har alla börjat använda det nya intranätet och där möts medarbetarna av det som är mest centralt och relevant för just dem.

Kontakt