Skräddarsytt intranät i Sitevision

Vi kan skapa precis det intranät du vill ha och behöver. Vi utgår från dina behov och din verksamhet. Tillsammans jobbar vi sen fram utseende och funktioner som passar just er. Med en rad sociala funktioner ökar ni dialogen och samarbetet mellan medarbetare och avdelningar på ett enkelt sätt.

Skräddarsytt, exklusivt och anpassat

 • Starkt och hyllat publiceringsverktyg i grunden
 • Innovativ, unik och kreativ design
 • Träffsäker sökfunktion
 • Anpassat innehåll efter medarbetare
 • Funktioner, verktyg och information direkt från andra system

Enkelt att kommunicera med Sitevision – Sveriges starkaste publiceringsverktyg

Sitevision är Sveriges mest uppskattade publiceringsverktyg. Webbredaktörer och kommunikatörer ger Sitevision bästa betyg år efter år i undersökningen Web Service Awards. Att bygga ett intranät med Sitevision som plattform gör det enklare att kommunicera internt och stärka organisationens varumärke.

Innovativ design ger era användare en unik upplevelse

I Sitevision finns stora möjligheter att anpassa design och moduler utifrån egna önskemål. Det här tar våra kreativa och lyhörda designers och UX-designers fasta på när de skapar ett unikt intranät och användbara funktioner med utgångspunkt i er varumärkesprofil.

Pricksäkert sök kan ge personliga träffar för varje medarbetare

Sitevision har en kraftfull och anpassningsbar sökfunktion som kan anpassas utifrån olika sökbeteenden och integreras med all typer av system.

Den här sökfunktionen gör att användaren kan stanna på intranätet och exempelvis få träffar på sidor, sociala grupper, inlägg på intranätet, alla medarbetare och roller i organisationen oavsett vilket system som håller informationen, dokument i dokumenthanteringssystem (exempelvis Sharepoint och Google Drive). Med behörighetsstyrning i de andra systemen behöver användarna heller aldrig få upp irrelevanta sökträffar som de inte är behöriga till.

Vi hjälper er att få det sökresultatet ni vill!

Individanpassat innehåll ger medarbetarna relevant information

Tillgång till relevant information på ett enkelt sätt sparar tid. Därför är det viktigt att utforma ditt intranät så att varje medarbetare bara får information som är relevant för dem, då kan ni bli än mer effektiva. Det går att göra på en mängd olika sätt. Det går också att skräddarsy vilken information som visas för vilka medarbetare, eftersom information kan hämtas från er personalkatalog eller personaldatabas. För att göra det enklare och effektivare att samarbeta kan du skapa gruppsidor för exempelvis projekt eller avdelningar. Det gär även att använda maskininlärningar för att individanpassa användarupplevelsen. Vi kan skräddarsy funktioner som ger dina användare information och rekommendationer helt anpassade utifrån olika situationer och behov.

Dra nytta av information och funktioner från andra system med integrationer

Vill du koppla ihop ditt intranät med andra system för att dra nytta av information och funktioner därifrån – inga problem! Ett bra content management system (cms) som Sitevision gör det enkelt att integrera, synka och automatisera funktioner från din verksamhets andra verktyg och plattformar. Det gör att du skapar en enhetlig användar­upplevelse över flera olika system.

Soleil har hög kompetens och utmärkt service.

En av Soleils kunder svarar på Sitevisions NKI-undersökning 2020.

Vill du veta mer?

Vi kontaktar dig

Fler som valt ett skräddarsytt intranät i SiteVision

Centerpartiet

Med fokus på ”mobile first” bytte Centerpartiet plattform och tog fram en responsiv, helt integrerad digital mötes- och arbetsplats med ny kostym.

Nordiska Afrikainstitutet

Nordiska Afrikainstitutet behövde ny externwebb och nytt intranät. Med ett ekosystem av taggar visas relevanta sidor för användaren utifrån valda filter.

Varbergs kommun

Varbergs kommun ville jobba med kontinuerlig utveckling av sitt intranät och lansera intranätet i olika etapper och till en grupp medarbetare i taget.

Med SiteVision får du

 • Ett webbpubliceringssystem med ett mycket användarvänligt gränssnitt. Sveriges redaktörer älskar SiteVision och ger gång på gång högsta betyg till cms:et! Det är riktigt enkelt att både bygga sidor med bra content och att publicera.
 • Tillgång till ca 200 färdiga moduler som enkelt kan användas för att bygga ett avancerat intranät. Exempelvis finns moduler för ett intranät med sociala funktioner, såsom gruppsidor, kommentarsfunktioner, kalender, chat och så vidare. Om de här modulerna inte räcker, så bygger vi förstås en modul just så som ni vill ha den!
 • En modern teknisk plattform som låter dig skräddarsy funktionalitet utifrån dina specifika behov.
 • Möjlighet att utveckla och integrera andra funktioner i plattformen. Exempelvis Microsoft 365 och Google Workspace.

Du kan också läsa mer om fördelarna med SiteVision här

En skräddarsydd intranätslösning med SiteVision i grunden passar för alla typer av organisationer som har unika behov av sina digitala arbetsverktyg. Vi har hjälpt kommuner, kommunala bolag, privata bolag och statliga myndigheter med skräddarsydda intranät och digitala arbetsverktyg.

Fördelar med en skräddarsydd lösning är att man får exakt de digitala arbetsverktyg som medarbetarna i organisationen behöver och de är designade utifrån användarnas behov.

Ja, det går att integrera nästan vilka andra system som helst till SiteVision. Vi har gjort en mängd integrationer till våra paketlösningar genom åren. Andra vanliga system är Microsoft 365, Google Workspace och Infocaption.

Därför ska du välja Soleil som partner

 • Vi vill att lösningarna verkligen ska komma till användning och göra skillnad för er. Därför kommer vi att utmana dig som kund, analysera era behov och ge dig bra råd på vägen!
 • Vi hjälper er med förstudier och effektkartläggningar innan utvecklingsprojektet drar igång. Där lägger vi grunden till att era digitala verktyg och arbetssätt ger mervärde till medarbetarna och gör det enklare och bättre för er i vardagen.
 • Vi vill att din organisation och era medarbetare ska få ut det mesta och bästa av intranätet och andra digitala verktyg. Med utbildningar, manualer, support och användarstöd ser vi till att ni använder dem rätt.
 • Att vi kan en massa teknik och plattformar utan och innnan och hur man utnyttjar alla funktioner och integrerar dem för bästa resultat - det är faktiskt lite mindre viktigt. Det är alltid dina användare och deras behov som vi prioriterar högst!

Fantastiskt bra leverantör. Vi är supernöjda.

En av Soleils kunder svarar på SiteVisions NKI-undersökning 2020.

Kontakt

Vill du veta mer om hur Soleil kan hjälpa dig med ett skräddarsytt intranät i SiteVision? Ring eller mejla mig!

Kontakt