Publiceringsverktyg

Människa skriver på dator

Ett effektivt publiceringssystem, CMS (Content Management System), förenklar kommunikationen och gör information och funktioner tillgängliga för era användare. För att kunna göra det måste ditt CMS kunna integreras med och automatisera funktioner från andra system. Det ska också ha bra sökfunktioner som kan anpassas utifrån olika sökbeteenden.

Med ett enkelt och intuitivt CMS kan du som redaktör fokusera på innehållet, vilket gör jobbet mycket roligare. Dessutom behöver du inte lika mycket stöd från IT-avdelningen eller externa konsulter. Det blir både snabbare och billigare.

Det är också bra om ditt CMS kan hjälpa dig att publicera tillgängligt, alltså i enlighet med webbdirektivet för tillgänglighet WCAG. Självklart måste du både kunna installera ditt CMS i er egen IT-miljö eller i molnet.

CMS för extern webb

Med en bra webbplats kan du nå fler kunder och göra mer affärer. Ett bra CMS gör det enklare för dig som redaktör att publicera bra material, sökoptimera innehållet och enkelt ändra inställningar. Att dessutom göra din webbplats mer tillgänglig gynnar alla.

Vi på Soleil har lång erfarenhet av att bygga externa webbplatser på olika CMS men är idag specialiserade på Sitevision. Vi jobbar både med nyutveckling och förädling av befintliga webbplatser. Vi kan på kort tid bygga en ny webbplats med hjälp av färdiga moduler.

CMS för intranät

Ett bra utformat intranät fungerar som ett centralt kommunikationsnav i din verksamhet. Det innebär också att ditt intranät kan ha flera sociala funktioner och även anpassas efter varje enskild användare. Vi har levererat en rad olika sociala intranät med Sitevision som CMS och med Sharepoint som plattform.

Vill du veta mer?

Vi kontaktar dig

Kontakt