Gå till innehåll

Intranät i SharePoint

Känn dig som hemma med Soleils skräddarsydda intranät i SharePoint! Använd hela kraften i Microsoft 365 för att skapa en bekväm och effektiv arbetsplats som kan nås var som helst och på alla plattformar. Med vårt flexibla system kan du bygga upp sidor med bara några klick, skapa nyheter och evenemang, och utnyttja Teams för att förbättra samarbetet. Dessutom har vi gjort det enkelt för dig att hantera systemet och alla Microsoft-uppdateringar implementeras automatiskt. Så kom igång med Soleil, där vi kombinerar det bästa av teknik och omtanke för att skapa ditt drömintranät!

En flexibel lösning i molnet

Ett intranät med SharePoint och Microsoft 365 som grund möjliggör enkel implementering och en flexibel lösning. Utnyttja alla funktioner och program i Microsoft 365 för att skapa ett skräddarsytt intranät för era behov.

Utnyttja potentialen i Microsoft 365 för samarbete och effektiva arbetsflöden
Genom att skapa intranät med Sharepoint och Microsoft 365 i grunden kan era medarbetare arbeta var som helst och på alla plattformar. Eftersom all funktionalitet finns i molnet har ni tillgång till både personlig information och de senaste nyheterna överallt.

Fördelar med intranät i Sharepoint

  • Det samspelar väl med Microsofts egna mobilappar.
  • Det kan enkelt byggas upp med textsidor.
  • Inbyggd hantering för nyheter och event.
  • Använd Teams för samarbete och gruppfunktioner.
  • Det är enkelt att vidareutveckla, steg för steg.

Enkelt för redaktören

Redaktörer i intranätet kan enkelt skapa sidor med hjälp av färdiga komponenter och drag-and-drop-funktion. En rad olika komponenter som kan väljas och placeras fritt på sidan gör utformningen flexibel. Det är enkelt att se hur en ny eller ändrad sida ser ut.

Enkel förvaltning

Soleil utvecklar och anpassar alltid intranät utifrån Microsofts rekommendationer och med Microsofts egna funktionalitet och komponenter. Det gör också att systemet är enkelt att förvalta och alla uppdateringar Microsoft gör införs automatiskt.

Höganäs kommun valde intranät i Sharepoint

Kundcase

Höganäs kommun behövde ett nytt molnbaserat intranät för att medarbetarna skulle kunna nå allt de behöver i sitt jobb även när de jobbar på distans. De betalade redan för Microsoft 365-licenser och det var givet att de skulle nyttja dessa på bästa sätt för att få till en kostnadseffektiv och smidig lösning.