Gå till innehåll

Intranät i SharePoint

Ett intranät med SharePoint och Microsoft 365 (tidigare Office 365) som grund möjliggör enkel implementering och en flexibel lösning. Utnyttja alla funktioner och program i Microsoft 365 för att skapa ett skräddarsytt intranät för era behov.

En flexibel lösning i molnet

Genom att skapa intranät med SharePoint och Microsoft 365 i grunden kan era medarbetare arbeta var som helst och på alla plattformar. Eftersom all funktionalitet finns i molnet har ni tillgång till både personlig information och de senaste nyheterna överallt.

Fördelar med intranät i SharePoint

  • Det samspelar väl med Microsofts egna mobilappar.
  • Det kan enkelt byggas upp med textsidor.
  • Inbyggd hantering för nyheter och event.
  • Använd Teams för samarbete och gruppfunktioner.
  • Det är enkelt att vidareutveckla, steg för steg.

Enkelt för redaktören att bygga sidor med flexibel design

Redaktörer i intranätet kan enkelt skapa sidor med hjälp av färdiga komponenter och drag-and-drop-funktion. En rad olika komponenter som kan väljas och placeras fritt på sidan gör utformningen flexibel. Det är enkelt att se hur en ny eller ändrad sida ser ut.

Utnyttja Teams i ert intranät

En av alla kraftfulla funktioner i Microsoft Office 365 som underlättar vardagen i ert intranät är Teams, där det är enkelt att dela och länka mellan olika delar av. Använd Teams för att samarbeta och mötas i och kring intranätet och dess övriga funktioner och delar. Lär dig mer i vår utbildning i Microsoft Teams Länk till annan webbplats..

Enkel förvaltning

Soleil utvecklar och anpassar alltid intranät utifrån Microsofts rekommendationer och med Microsofts egna funktionalitet och komponenter. Det gör också att systemet är enkelt att förvalta och alla uppdateringar Microsoft gör införs automatiskt.

Skräddarsytt intranät oavsett plattform

Vi hjälper er att bygga ett skräddarsytt intranät i SharePoint – helt enligt era förutsättningar och önskemål. Förutom Microsoft 365 och SharePoint utvecklar vi många intranät i Sitevision Länk till annan webbplats., som vi även är platinumpartner till! Oavsett plattform eller behov skapar vi det intranät er organisation behöver.

Höganäs kommun valde intranät i Sharepoint

Kundcase

Höganäs kommun behövde ett nytt molnbaserat intranät för att medarbetarna skulle kunna nå allt de behöver i sitt jobb även när de jobbar på distans. De betalade redan för Microsoft 365-licenser och det var givet att de skulle nyttja dessa på bästa sätt för att få till en kostnadseffektiv och smidig lösning.