Gå till innehåll

Vilka vi är

Vi är ett ambitiöst konsultföretag som hjälper verksamheter att skapa bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg. Vi jobbar alltid med de bästa och smartaste digitala verktygen, eftersom det ger mer nytta för användare och verksamhet.

Att jobba med oss på Soleil kännetecknas av kunnighet, framåtskridande och omtanke. Det har gjort att vi idag är bevisat bäst på några av de viktigaste digitala verktygen.

Vi vet att digitala verktyg kan göra enorm skillnad, men bara om de används rätt och ger mervärde för verksamheten och användarna. Därför utvecklar och designar vi inte bara intranät och webbplatser, vi erbjuder även tjänster bland annat inom kommunikation, utbildning och verksamhetsutveckling. Vi kan därför bättre förstå era behov och ge er digitala verktyg och arbetssätt som gör det enklare och bättre för er i vardagen. Vi är också måna om att ge er bra råd och utmana er som kund.

Soleil levererar kompetens som ett betydligt större företag med känslan och bemötandet hos ett mindre och mer familjärt, så det bästa av två världar!

Sagt av en klok soleilare

Jag gillar friheten att forma min egen arbetsplats och arbetssituation. Jag gillar det egna ansvaret som är väldigt utvecklande för ens person. Jag gillar rådgivningsprocessen där man tar vara på kompetensen hos ens kollegor.