Gå till innehåll

Sitevision Platinum Partner

Vi älskar Sitevision, så enkelt är det! Eftersom vi hjälper våra kunder att skapa bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg, jobbar vi alltid med de bästa och smartaste digitala verktygen. Därför arbetar vi med Sitevision. Vi är också väldigt glada över att kärleken är ömsesidig. Soleil är nämligen en av Sitevisions platinumpartner. Du kan läsa mer om vår crush på Sitevision här.

Vi kan Sitevision

Under hösten 2019 blev Soleil utsedda till platinum­partner av Sitevision och har sedan behållt partnernivån. Att få den högsta nivån av partnerskap är fantastiskt roligt! Men det betyder också att vi har stor kunskap, alla nödvändiga certifikat och riktigt nöjda kunder.

Vi vet att digitala verktyg kan göra enorm skillnad, men bara om de används rätt och ger mervärde för verksamheten och användarna. Därför är våra konsulter också kommunikatörer, utbildare och verksamhetsutvecklare, vilket gör att vi har bättre förmåga att förstå dina behov och därmed kan ge dig digitala verktyg och arbetssätt som gör det enklare och bättre för er i vardagen.

Tryggt och kvalitetssäkrat – våra utvecklare är certifierade

Alla våra utvecklare som arbetar i kundprojekt är certifierade av SiteVision enligt Certified Sitevision Website Developers (CSWD).

Certifieringen visar att utvecklaren har visat djupa kunskaper i att planera och utveckla responsiva och tillgängliga mallar, moduler och funktioner och att installera, publicera och drifta/förvalta webbplatser med Sitevision som grund.

Alla våra utvecklare som arbetar i kundprojekt är dessutom certifierade av Sitevision enligt Certified Sitevision Solution Developer (CSSD).

Certifieringen visar att utvecklaren har djup kompetens inom programmering för att göra anpassningar i moduler och att utveckla helt ny funktionalitet i Sitevisions moduler. Dessutom har utvecklaren kunskaper om hela utvecklingskedjan, från struktur och kodning till signering och deployment i produktionsmiljö.

Specialistkompetens inom Sitevision Sök

Vi har flera utvecklare med specialkompetens inom Sitevision Sök. Att våra kunder får ut det resultat de vill av sökfunktionen är kanonviktigt, både för dem och oss. Alltså kan ni få hjälp av våra sökspecialister om allt från (egna) sökindex, Solr-inställningar, sortering och andra avancerade inställningar. Vi kan också integrera sökresultat från andra system i Sitevision, exempelvis filer i SharePoint.

Att våra utvecklare har bråddjup kompetens i Sitevision gör det tryggt och säkert för er som kund. Dessutom garanterar det kvalitét och mer nytta för både era användare och er verksamhet.

Soleil har hög kompetens och utmärkt service.

En av Soleils kunder svarar på Sitevisions NKI-undersökning 2020.