Dokumenthantering i SharePoint - från kaos till trygghet

En effektiv dokumenthantering låter kanske inte som det mest roliga och inspirerande vi kan lägga våra arbetstimmar på. Men faktum är att alla som arbetar med en dator gör det varje dag mer eller mindre. Om hanteringen av dokument då görs på ett optimalt sätt, ja då sparar organisationen inte bara massor av tid utan har även lättare att uppfylla exempelvis GDPR och övriga kvalitets- och säkerhetsföreskrifter. Plus att det besparar medarbetarna en hel del frustration och stress.

Så här bra kan det bli med en strukturerad dokumenthantering

På det här webbinariet går Jennie igenom vilka nackdelar och problem som uppstår när man inte har ett strukturerat arbetssätt kring dokumenthantering tillsammans med fördelar och vinster när man hanterar dokument på ett strukturerat och väl genomtänkt sätt i organisationen.

Jennie Thorèn Johnson

Om Jennie

Jennie har lång erfarenhet som projektledare för otaliga externwebb- och intranätsprojekt. Hon har arbetat med SharePoint sedan 2003 och numera med Microsoft 365 med fokus på dokumenthantering. Hon drivs av att underlätta vardagen för användarna.

Kontakt

Publicerad • 20 november 2019

Vill du veta mer?

Vi kontaktar dig