Kan tyvärr inte skriva ut startsidan.

Bättre digitala relationer - Soleil

Bättre digitala relationer

Vi hjälper dig att skapar bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg. Vi jobbar alltid med de bästa och smartaste digitala verktygen, eftersom det ger mer nytta för dina användare och verksamhet.

Intranät

Från idé till färdig produkt. Vi hjälper dig att bygga Sveriges bästa intranät.

Webbplats

Inspirera, informera, utbilda, underhålla eller sälja? Vi ser till att din webbplats uppfyller målen.

Digital arbetsplats

Samarbetsverktyg och strategier som knyter samman era medarbetare och skapar kontakter och sammanhållning.

Så är det att vara en Soleilare!

Kunnighet, framåtskridande och omtanke - det genomsyrar vårt sätt att jobba, vårt sätt att vara och vad som är viktigt för oss som kollegor. Här finns ett gäng trevliga och ödmjuka kollegor med superskills att skapa stordåd tillsammans med och stora möjligheter att själv få utvecklas inom det som ligger en varmt om hjärtat.

Supporten - här hittar du all hjälp

Vår support har blivit kallad världens bästa. Snabba svar, genuint hjälpsam och oerhört trevligt bemötande utlovar vi. Här hittar du allt från FAQ, kontaktuppgifter och länkar till hjälp.

Det här är Soleil

Fyra dataingenjörer och SiteVision-experter startade Soleil 2011. Sedan dess har vi byggt många intranät och webbplatser och växt till runt 40 medarbetare. Vi utvecklar intranät och webbplatser och hjälper till med allt från idé, strategi, utveckling, lansering till rådgivning och utvärdering.