Kan tyvärr inte skriva ut startsidan.

Bättre digitala relationer - Soleil

Bättre digitala relationer

Vi hjälper dig att skapa bättre digitala relationer med hjälp av webbplatser, intranät och samarbetsverktyg. Vi jobbar alltid med de bästa och smartaste digitala verktygen, eftersom det ger mer nytta för dina användare och verksamhet.

Intranät

Från idé till färdig produkt. Vi hjälper er att bygga Sveriges bästa intranät.

Webbplats

Inspirera, informera, utbilda, underhålla eller sälja? Vi ser till att er webbplats når målen.

Digital arbetsplats

Samarbetsverktyg och strategier som knyter samman era medarbetare och skapar kontakter och sammanhållning. Utnyttja kraften i Microsoft 365.

Så är det att vara en Soleilare!

Kunnighet, framåtskridande och omtanke genomsyrar vårt sätt att arbeta. Här finns ett gäng trevliga och ödmjuka kollegor med superskills att skapa stordåd tillsammans. Här har du stora möjligheter att själv få utvecklas inom det som ligger dig varmt om hjärtat.

Support i världsklass

Vår support har blivit kallad världens bästa. Vi utlovar snabba svar och ett genuint, hjälpsamt och trevligt bemötande. Här hittar du allt från svar på vanliga frågor, kontaktuppgifter och länkar till mer hjälp.

Det här är Soleil

Soleil grundades 2011 av fyra dataingenjörer och SiteVision-experter. Sedan dess har vi byggt många intranät och webbplatser och växt till runt 50 medarbetare.