Gå till innehåll

Vi snickrar din lösning i MS365, vi är din Legomaster i legolådan

Lego med MS365-loggor

Går det att jämföra Microsoft 365 med lego? Jodå, säger vi. Det gäller bara att ha någon vid sidan som vet vad de olika klossarna innehåller och vad man kan få ut när man kombinerar dem.

En bra och pålitlig hantverkare

I somras byggde jag en ny veranda och ett uterum på vårt hus. Ett ganska rejält projekt. Jag tog hjälp av min granne och vän som är snickare. Det har han varit i åtminstone 30 år och han hade tidigare byggt ett garage åt mig. I hans händer och huvud finns mycket kunskap lagrad, den ville jag ta del av. Tillsammans med honom så dedikerade jag hela min semester till att vara hantverkare eller kanske mer i formen av lärling på heltid. Ett bra avbrott när man som jag har jobbat inom design och IT i tjugo år.

Jag är inte på något sätt opraktisk, uppväxt och boende på en bondgård så är jag van att fixa saker, men lärdomen är - bara för att man äger bra verktyg, så är det inte säkert att man kan använda dom på bästa sätt och därigenom uppnå det slutresultat man önskar och vill.

Under sommaren lärde jag mig fler knep kring hur man kan använda en tumstock än vad jag visste fanns. Och jag fick vara med i alla delar av bygget. Från rivning av det gamla och gräva sig ner en halvmeter ner i marken till att bygga upp något till färdigmålat resultat.

Nu när allt är färdigbyggt, så är mitt självförtroende med en skruvdragare bättre och jag vågar mig själv på byggprojekt som att byta fönster och sätta foder.

Den hantverkaren vill vi vara för er. Den som gör att ni kan använda era verktyg, som ni redan betalt för, och genom oss få kunskap och självförtroende till att bygga upp något som fyller era behov.

MS365 är som Lego Masters - vi skapar ett bra och användbart bygge tillsammans

Jag har även tittat på Legomasters Sverige med mina barn. Där fick jag inspiration till att förklara vår filosofi kring MS365.

Grunden i Legomasters är att man i lag om två personer, med fri tillgång till legobitar, ska bygga något som utifrån ett bestämt tema skapar en story och använder sig av teknik för att förstärka denna.

Densamma gäller när man ska bygga något i MS365. Du har fått en stor hög med legobitar, men vet inte alltid hur dessa ska sättas ihop för att det ska skapa ett bra tema och en bra story. Det finns inga färdiga instruktioner för hur just ditt bygge ska se ut.

Låt oss vara er Legomaster i 365-lådan, låt oss skapa något tillsammans!

Kontakt

Vill du veta mer om hur Soleil kan hjälpa dig att få ut mer av Microsoft 365? Ring eller mejla mig så bestämmer vi en tid.

Publicerad • 22 februari 2021