Gå till innehåll

Soleil värmer upp 100° Karlstad med föreläsning om hur den digitala arbetsplatsen kommer att utvecklas efter pandemin

Den 27 april håller Soleil den första träffen inför 100° Karlstad-galan som hålls i november. Det blir en uppvärmning med en trendspaning kring hur vi tror att den digitala arbetsplatsen kommer att utvecklas nu efter pandemin.

Vi fick frågan om att värma upp det värmländska näringslivet inför 100° Karlstad-galan med att berätta vad vi tror krävs av den digitala arbetsplatsen efter pandemin. Det här hjälper vi våra kunder med dagligen, och många av dem är oerhört framgångsrika och vinner Sveriges finaste priser för just det här. Så, vi har mängder av erfarenheter att dela med oss av. Såklart berättar och visar vi gärna mer om detta för våra värmländska företagar-kollegor, säger Per Johansson, VD på Soleil.

Trendspaningen - så tror vi att den digitala arbetsplatsen kommer att utvecklas

Pandemin har ställt våra arbetssätt, processer och verktyg på hårt prov. Det som förut fungerade, kanske inte optimalt, men ändå tillräckligt bra ställdes på sin spets när hela eller en del av arbetsplatserna tömdes på medarbetare som skulle sköta sina jobb hemifrån. Helt plötsligt gällde det att allt fanns och kunde utföras digitalt; inloggningar på distans, möten, information och så vidare. Det blev tydligt att det inte var alla som hade den digitala infrastrukturen eller arbetsprocesser som stöttade ett helt igenom digitalt arbetssätt på plats.

Efter pandemin pratar många nu om en ny omställning igen. Det har inte blivit så att alla jobbar på kontoret såsom det gjordes före pandemin. Nu kan istället många arbetstagare fortsätta att arbeta hemifrån i större utsträckning och då behöver arbetsgivare ordna med infrastruktur och arbetsprocesser som stödjer det behovet. Hur kommer då den digitala arbetsplatsen att fungera och se ut från och med nu?

Det hade vi tänkt att fokusera på under frukostmötet, vi ger dig en trendspaning utifrån erfarenheter och vad våra kunder satsar på just nu!

Vi ger dig svar på hur du kan identifiera just ert företags digitala utmaningar, hur ni snabbare kan identifiera problem och lösningar. Tekniken är bara en möjliggörare, lösningen sitter i att förstå er organisation.

Anmälan till frukostföreläsningen

Dag: Onsdag 27 april
Plats: Clarion Collection Hotel Plaza
Tid: 7:30 – 8:15 Hotellfrukost, självkostnadspris, föreläsningen är gratis.
8:15 – 8:45 Soleil - Så kommer den digitala arbetsplatsen utvecklas efter pandemin
8:45 – 9:15 Debatt kring ämnet med inbjudna gäster

Publicerad • 30 mars 2022