Gå till innehåll

Vi laddade inför galan!

Vi laddade inför galan 100° KARLSTAD med en föreläsning - en trendspaning kring hur vi tror att den digitala arbetsplatsen kommer att utvecklas efter pandemin.

Först fick vår vd Per frågor om utvecklingen av Soleil de senaste 10 åren och hur pandemin och digitaliseringen kräver ett starkt självledarskap hos medarbetarna. Efter det höll Jonathan en föreläsning om digitaliseringen med igenkänning och tips och råd för alla.

Så här tyckte Kim Grindvall, Happy Republik om föreläsningen:

Jag fick med mig några intressanta tips från er VD Per, på hur man kan organisera en styrelse. Det skulle jag vilja fortsätta fråga honom om. Sedan presenterade Jonathan en hel del kring den digitala arbetsplatsen som jag kände igen mig i mycket. Till exempel hur man fortfarande ser på intranätet som något lite gammalmodigt bara man hör uttrycket intranät. Det skulle behövas en uppgradering både av vad man kallar det och innehållet, säger Kim Grindvall, Projektledare & Creative på Happy Republic i Karlstad.


Senare hölls en paneldiskussion med följande deltagare:

  • Lars Fredriksson (Frippe) Sales Manager, NWT Media
  • Jenny Thalin Business Operations Manager på Compare
  • Theresé Hall Länsförsäkringar - verksamhetsutvecklare
  • och vår Jonathan.

I diskussionen berördes ämnen som; självledarskap och samarbete - hur gör vi det på bästa sätt. Hur ska organisationer agera för att attrahera och behålla de bästa IT-talangerna och hur ska de egentligen tänka kring den hybrida arbetsplatsen?

Det var ett mycket bra event tycker vi! Helena Wiktelius från Karlstad kommun var moderator och höll ihop hela tillställningen riktigt snyggt.

Datumet för 100° KARLSTAD är klart - 11 november 2022!

Det är ett årligt återkommande evenemang för det värmländska näringslivet med fokus på kunskap, inspiration samt värdefulla kontakter och affärer.

Följ 100° KARLSTAD för senaste nytt om evenemanget! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad • 27 april 2022