Gå till innehåll

Martin jobbar gärna och länge men vill ha roligt under tiden!

Martin Olsson är vår nya projekt- och förvaltningsledare. Han vill ha roligt på jobbet och så vill han leverera saker som han är riktigt nöjd och stolt över. En sund inställning tycker vi också, välkommen Martin!

Martin Olsson

Martin Olsson, projekt- & förvaltningsledare

Vad har du gjort tidigare?

Jag är norrlänning i grunden men flyttade ganska tidigt till Stockholm som lockade med både studier och jobb. Jag är utbildad ingenjör med en teknisk kandidatexamen. I ganska många år har jag arbetat både i offentlig och privat regi med projekt-, förvaltning- och processledning.

Hur kom det sig att du hamnade på Soleil?

Vi lämnade Stockholm när barnen blivit lite större, bostaden blev för liten och närheten till släkten (och barnvakt) blev viktigare än någonsin. Jag jobbade ett par år i Karlstads kommun som kundansvarig för kommunledningskontoret där min roll var att stötta i digitalisering och vara en brygga mellan it och verksamhet.
Jag sökte till Soleil då jag blev imponerad av deras självorganiserande arbetssätt, kultur och ambition att vara en partner till sina kunder och verka för långsiktiga lösningar.

Vad ser du fram emot att göra här på Soleil?

Framförallt vill jag leverera saker jag är nöjd och stolt över. Få möjlighet att göra något bra inom projekt- och förvaltningsledning. Jag ser fram emot att jobba i utmanande och spännande projekt som ger värde för kunden.
Teal-metoden är ett spännande sätt att arbeta på som tilltalar mig mycket. Självorganiserande med stort eget ansvar, kombinerat med de gemensamma sammanhangen och att vi är måna om varandra här. Vi bygger tillsammans en arbetsplats som vi trivs i, det gillar jag.

Vad gör du när du inte är på jobbet

Jag nördar gärna ner mig periodvis och just nu är det husrenovering som gäller. Vi har köpt ett hus från 70-talet. När det finns tid över så gillar jag att jobba med grafik och utveckling av spel men det är på hobbynivå.

Publicerad • 6 maj 2022