Gå till innehåll

Ny, smart modul som ökar användarnytta och kunskaps­spridning

Bild på startsidan av nya modulen Infocaption.

Infocaption är ett spännande verktyg för att ta tillvara och sprida kunskap både internt och externt. Inom kort lanserar vi en smart och användbar modul som på ett enkelt sätt integrerar kunskapsverktyget i Sitevision. Användarupplevelsen av den digitala arbetsplatsen förbättras avsevärt när hjälp, guider och kunskap finns tillgängligt just där och då behovet uppstår för användaren.

Det finns stora behov i många organisationer att ta tillvara och sprida kunskap generellt, att hålla information uppdaterad och att säkerställa relevansen av all information för medarbetarna. Då är det extra viktigt är att kunskapsmaterialet finns lätt tillgängligt och presenterat på den nivå som krävs, precis när användaren behöver den.

Infocaption är ett populärt verktyg som hjälper och löser organisationers behov av att skapa och dela kunskapsmaterial digitalt bland kollegor, kunder och samarbetspartners.

Efterfrågan av en enkel och smart modul som kopplar samman Infocaption med Sitevision har länge varit hög. Nu lanserar Soleil inom kort en modul för just denna koppling, på Sitevision Marketplace. Modulen kan enkelt läggas in på både intranät och webbplatser beroende på med vem och var du vill dela kunskaperna.

Anmäl ditt intresse för modulen här, så skickar vi dig mer information så fort modulen lanseras på Marketplace.

Publicerad • 13 maj 2022