Gå till innehåll

Välkommen Annelie - vår nya projektledare!

Annelie kan det mesta om Sitevision och Microsoft 365 och är ständigt nyfiken på hur det går att förenkla och förbättra e-tjänster. Hon kompletterar det digitala yrkeslivet med att köra traktor och gå skogspromenader med hundarna. Det gäller att ha balans i tillvaron!

Annelie

Annelie Lindberg, projektledare.

Vad kommer du jobba med på Soleil?

Mycket är nytt för mig än så länge men jag kommer projektleda och förvalta kunduppdrag inom Sitevision, sen hoppas jag få arbeta med utbildning i Sitevision och kanske även i Office.

Vad gjorde du innan Soleil?

Jag har jobbat i kommunal verksamhet i flera år som digitaliseringsstrateg. Det handlade mycket om att hitta sätt att förenkla och förändra verksamheten till det bättre för både invånare och den interna verksamheten, genom exempelvis hantering av e-tjänster. Sen har jag jobbat som konsult i många år och jag har arbetat mycket som utbildare i Microsoft Officepaketet.

Vad skulle du vilja vidareutveckla och satsa på framöver?

Det är en ständig utvecklingsprocess i den här branschen, det händer nya saker hela tiden och en blir aldrig fullärd. Jag ser väldigt mycket fram emot att lära mig ännu mer inom mitt område, projektledning och att sätta mig in i hur det fungerar här på Soleil. Det är också spännande att vara i privat verksamhet igen, det är inspirerande att byta!

Vad gör du när du inte är på jobbet?

Vi har en jordbruksfastighet en bit utanför Sunne och där finns det alltid saker att göra. Vi har inga kreatur men tre finska lapphundar som är ett underbart sällskap. Är det inte hundpromenader, fastighetsskötsel eller underhåll av mark och skog så kanske jag sitter i en jordbruksmaskin och harvar.

Har du något life-hack du vill dela med dig av?

En sak som ger mig massor av energi är att bara vara i naturen. Att sitta på en sten i skogen en stund eller bara titta på djuren. Inget life-hack kanske men det ger energi!

Publicerad • 3 juni 2022