Gå till innehåll

Hej Jenny! Ny projektledare hos oss.

Jenny

Välkommen Jenny Evestam, vår nya projektledare.

Jenny har fokus på människan och samtidigt stenkoll på den digitala arbetsplatsen och hur tekniken kan underlätta och stötta i det dagliga arbetet. Hon gillar teamwork och frihet under eget ansvar så här kommer hon förhoppningsvis trivas som katten i knät!

Hur kom det sig att du sökte till Soleil?

Det som intresserar mig mest är hur vi med hjälp av digitalisering, verksamhetsutveckling och nya arbetssätt, kan förbättra och underlätta för människan och arbetsplatsen. Den uppfattning jag hade av Soleil var just det - att fokus är människan och hur den digitala utvecklingen på bästa sätt kan underlätta och stötta i det dagliga arbetet.

Vad har du gjort tidigare?

Jag har arbetat med utbildning och utveckling av den digitala arbetsplatsen i Microsoft 365 för Arvika kommun. I fem års tid har jag haft förmånen att utbilda kollegor och anställda. Jag är utbildad systemvetare och har jobbat både med programmering, teknisk dokumentation och att identifiera krav hos kunden för inköp av system. Jag har också varit systemförvaltare och projektledare inom en tillverkande industri i Säffle.

Vad innebär ditt jobb och vad ser du fram emot att göra här på Soleil?

Jag började här i maj månad så nu handlar det om att sitta med, lyssna och lära av kollegorna. Jag kommer att arbeta med paketering av Microsoft 365 för våra kunder, hur vi lyfter fördelarna på bästa sätt och hur vi kan utveckla tjänsten.

Det är ett skönt fokus och arbetssätt här på Soleil som jag redan tycker om, det är fantastiskt kul att se vad som händer när en vågar lita på folk. Mina erfarenheter säger mig att ett gemensamt beslut får större genomslag.

Kollegor att bolla med och frihet under eget ansvar, det ser jag fram emot!

Vad gör du när du inte är på jobbet?

Jag och min familj bor på landsbygden utanför Säffle och det betyder att det behöver skjutsas en del till aktiviteter för mina två barn. Jag är föreningsmänniska och aktiv i ett flertal föreningar och jag har ett politiskt engagemang som håller mig sysselsatt.

Har du någon superförmåga du vill dela med dig av?

Helikopterperspektivet, att snabbt se hur saker hänger ihop och hur jag kan skruva för att förbättra. Jag gillar att organisera och skapa struktur. Annars är det svårt att veta vilka stickvägar jag kan ta, haha!

Lifehack?

Det måste vara min kaffemaskin. Investera i en bra kaffemaskin om du är kaffedrickare. En annan sak som boostar mig är att omge mig med människor som ger just energi. Jag kan också tipsa om en stor trädgård, då finns det alltid utrymme att rensa lite ogräs eller gräva en rabatt när man behöver stressa av.

Publicerad • 17 juni 2022