Gå till innehåll

Erika skapar värde för våra kunder genom sin nyfikenhet
och vilja att förbättra

Erika

Erika är nyfiken på människor, gillar att bygga relationer och drivs av att förbättra för kunder.

Erika är nyfiken på människor, gillar att bygga relationer och drivs av att förbättra för kunder. Med sin bakgrund inom sökmotoroptimering blir hon ett superbra tillskott i vår säljorganisation och vi välkomnar henne som en av våra nyaste Soleilare.

Vad har du för bakgrund och erfarenheter?

Jag har jobbat med försäljning och marknadsföring i hela mitt yrkesliv och startade med att frilansa inom skönhetsbranschen. Efter många år inom retail och skönhetsbranschen ville jag testa något nytt. Någonstans på vägen drogs jag till tech-branschen och valde att ta en yrkesexamen i agil projektledning eftersom det är ett arbetssätt som lockar mig mycket. Senast kommer jag från Jajja, som jobbar med sökmotoroptimering och SEM (Search Engine Marketing). Min roll som kundansvarig var att hjälpa kunder med deras affärsutveckling.

Jag blev nyfiken på Soleil för att jag hörde att de jobbar agilt och är en självstyrande organisation. Självledarskap är väldigt intressant och det är kul att få testa det här arbetssättet. Det känns modernt och nytänkande.

Vad ser du mest fram emot att åstadkomma här?

Jag ser fram emot att få möjlighet att vara med och förbättra våra kunders digitala relationer genom de tjänster vi erbjuder. Jag hoppas och tror att min erfarenhet av SEO och digital marknadsföring kommer att skapa värde och att jag får möjlighet att kunna bidra till bättre digitala arbetsplatser där ute.

Vad driver dig?

Jag lockas av mötet med människor, att bygga relationer och är ganska resultat- och tävlingsinriktad. Marknad och sälj handlar så mycket om just detta och dessa två delar behöver vara tätt sammanflätade för att vi ska lyckas. Det kommer jag att jobba för.

Vad gör du när du inte jobbar?

Då hänger jag mest i en gympahall eller på fotbollsplanen. Jag är handbollstränare och fotbollsledare åt min tioåriga dotter och hennes lagkompisar, som jag tränat sedan de var sex år. Föreningslivet är en stor del av mitt liv. Själv tränar jag gärna löpning och yoga för att skapa balans. Jag reser även gärna tillsammans med familjen när tillfället ges.

Publicerad • 15 maj 2023