Gå till innehåll

Strategiskt viktigt - vilka verktyg från vilken plattform ska en välja till den nya digitala arbetsplatsen?

I det här webbinariet pratar vi om fördelar och nackdelar med olika verktyg från Sitevision och Microsoft 365 för olika arbetssätt, behov, situationer och förutsättningar både för organisationen som helhet och för olika medarbetargrupper. Vi kommer att prata om exempelvis samarbetsverktyg, grupper, inre och yttre kommunikation och vilka verktyg som passar när.

Vi sticker inte under stol med att vi ofta får frågan vilken plattform, Sitevision eller Microsoft 365, en ska välja till sitt nya intranät eller digitala arbetsplats. I våra strategiska diskussioner med både nuvarande och blivande kunder är det dock inte bara en fråga om vilken plattform som kammar hem flest plustecken i slutet av tabellen. Det handlar mer om vilka arbetssätt som organisationen vill ha, vilka behov olika medarbetargrupper inom organisationen har, vilka enskilda verktyg från de båda plattformarna som lämpar sig bäst för detta och vilka licenser organisationen redan har och eventuellt kan tänka sig att skaffa. Det kan betyda att olika verktyg från både Sitevision och MS365 kan bli den bästa mixen för en organisation och olika grupper inom organisationen.

I det här webbinariet går vi igenom fördelar och nackdelar med olika verktyg från båda plattformarna för olika situationer och förutsättningar. Vi kommer att prata om exempelvis samarbetsverktyg, grupper, inre och yttre kommunikation och vilka verktyg som passar när.

Fredrik Stodne, Sitevisionansvarig och Jörgen Nylén, MS365-ansvarig & tjänstedesigner diskuterar och Henrik Wiktelius, Key Account Manager håller i trådarna.

Publicerad • 21 februari 2022