Så funkar det på Soleil

Soleil som arbetsplats

Vi har tre ord som vi tycker beskriver Soleil som arbetsplats: kunnighet, framåtskridande och omtanke. Det genomsyrar vårt sätt att jobba, vårt sätt att vara och vad som är viktigt för oss som kollegor.

Trevligt, proffsigt och inkluderande på kontoret

Hos oss arbetar en go blandning av utvecklare, digitala strateger, projektledare, UX-designers, IT-arkitekter, verksamhetsutvecklare och kommunikatörer där alla jobbar tillsammans för att hjälpa kunderna att hitta lösningar på deras behov och problem. Lika stort fokus har vi förstås på varandra som arbetskompisar, att det är bra stämning och trivsel på vår arbetsplats. Här engagerar sig många i gemensamma aktiviteter, såsom träningspass, spelkvällar och AW:s. Vi har till och med ett eget husband som har lirat både på personalfester och mässor.

Det här gör vi

Vi jobbar med att skapa digitala arbetsplatser och webbplatser åt våra kunder. Vi skapar och sätter samman med plattformar som Sitevision och Microsoft 365. Vi jobbar både med utveckling i front end och back end.

Kvicka och självstyrande team

Vi gillar att jobba lättrörligt. Då är vi som mest effektiva och snabba - och det gillar ju våra kunder. Därför jobbar vi med agila metoder i små, självstyrande team som kan fokusera på kunderna. Fördelen är att vi själva kan påverka i teamen hur vi lägger upp projekten tillsammans med kunden. Varje medarbetare kan också själv påverka hur arbetet ska läggas upp i vardagen.

Hos oss får du

  • Roliga och utvecklande arbetsuppgifter.
  • Hyggliga och ödmjuka jobbarkompisar med superskills.
  • Arbeta med avancerad teknik i framkant.
  • Stora möjligheter till utveckling.
  • Bra förmåner och anställningsvillkor.
  • Stort förtroende och tillit med eget ansvar.
  • Arbeta i moderna lokaler mitt i hjärtat av Karlstad.

Utrustad med kompetens och talang som du vill utveckla hos oss?

Skicka in en spontanansökan eller kontakta oss!

Övertygad om att Soleil är din nästa arbetsplats?

Kolla in våra lediga tjänster här och ansök

Träffa våra medarbetare

- det här tycker de är bäst med jobbet på Soleil

Kontakt