Gå till innehåll

Framgångar och utmärkelser

Wow! Vi är så stolta över att våra kunder uppmärksammas och vinner priser för de intranät, webbplatser och samarbetsverktyg som vi har varit med och skapat. Dessutom har vi tillgänglighetsexperter med IAAP-certifieringar.

Några av Sveriges bästa intranät

Soleil har levererat många av de mest uppmärksammade intranäten. För några av våra kunder har vi också byggt digitala arbetsplatser som kombinerar Sitevision och Microsoft 365.

Vinnare av och finalister i Sitevisions pris Sitevision Awards

Web Service Awards 2020

Rikshem och Sveriges Allmännytta var båda nominerade i Web Service Awards tävling i kategorin Intranät. Rikshem Länk till annan webbplats. tog hem priset och Sverige Allmännytta Länk till annan webbplats. fick hedersutmärkelsen "bästa förbättrare" eftersom de hade lyckats höja andelen besökare allra mest.

Digital Workplace Awards 2019

Collectum Länk till annan webbplats. kammade dessutom hem vinsten i Digital Workplace Awards 2019.

Några av Sveriges bästa webbplatser

En webbplats är en verksamhets ansikte utåt. De webbplatser som vinner priser har ofta något utöver det vanliga. Vi är otroligt stolta över att så många av våra kunder fått utmärkelser för de webbplatser vi skapat med Sitevision som plattform.

Vinnare av och finalister i Sitevisions pris Sitevision Awards

Sveriges bästa sajter och tjänster på nätet - IDG:s topp100-lista

Web Service Awards 2021

Södertörns högskolas webpplats sh.seLänk till annan webbplats. Länk till annan webbplats., var i final i Web Service Awards tävling i kategorin Samhällskommunikation.

Publishingpriset

Österåker kommun Länk till annan webbplats. var i final i kategorin Bästa webbplats informationssajter 2022.

Södertörns högskola Länk till annan webbplats. vann priset för bästa webbplats i kategorin informationssajter 2019. Läs mer om Södertörns vinst på Publishingprisets sajt. Länk till annan webbplats.