Junior webbutvecklare

Vi på Soleil är alltid på jakt efter vassa juniora webbutvecklare. Vill du vara del av ett team som jobbar med cool teknik, alltid strävar efter att utvecklas och samtidigt har en skön stämning? Att jobba med oss på Soleil kännetecknas av kunnighet, framåtskridande och omtanke. Det har gjort att vi idag är bevisat bäst på några av de viktigaste digitala verktygen. Hör av dig, vettja!

Arbetsuppgifter

Soleil hjälper kunder att skapa bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg. Tekniker som används är bland annat JavaScript, HTML och CSS med ramverk så som Svelte, Vue och React. Hos oss jobbar vi alltid i team där du får driva en hel del själv, men också jobba tillsammans med flera av våra andra grymma utvecklare. Det gör att du kan utvecklas snabbt. Du får också vara med i hela processen från förstudie, genom utvecklingsprojektet till överlämning och vidare in i support- och förvaltningsfasen.

Vi jobbar nära våra kunder, vilket gör att du får bättre förståelse för vad kunden behöver och därför bättre kan bidra till att skapa de bästa digitala verktygen.

Som junior webbutvecklare lägger du ungefär 80 procent av din arbetstid på att vara med i två olika utvecklingsprojekt. Övriga 20 procent kommer du att hjälpa kunder med support och förvaltning.

Vad vi tror om dig

Du måste ha en komplett utbildning inom IT, som exempelvis dataingenjör, webbutvecklare eller inom IT-design. Du behöver kunna och ha intresse för webbutveckling i HTML, CSS och Java Script. För att trivas hos oss behöver du vara utåtriktad och positiv, samt trivas med att ha mycket kundkontakt och snabbt bygga förtroende. Som utvecklare är det viktigt att du är effektiv, noggrann och har en bra problemlösningsförmåga. Du har förmåga att ta egna initiativ när det behövs och samtidigt behöver du inte vara rädd för att be om hjälp. Du behöver ha ett driv och vilja att utvecklas – precis som vi!

Skallkrav

  • Färdigutbildad inom IT, exempelvis Dataingenjör, IT-design eller Webbutvecklare.
  • Goda kunskaper och stort intresse för webbutveckling (HTML, CSS, Java Script).

Meriterande

  • Extra kurser med IT-inriktning.
  • Tidigare erfarenhet av webbutveckling i egna projekt eller genom tidigare arbeten.

Om tjänsten

Villkor: Heltid, flexibel arbetstid

Anställningstyp: Provanställning

Lön: Enligt överenskommelse

Ort: Karlstad

Ansökan: Ansökan tillsammans med cv och betyg skickas via mejl till

jobb@soleilit.se

Intervjuer sker löpande så varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Johan.

Rasmus kickade igång karriären på Soleil med examensjobb

- nu är han ansvarig utvecklare i sina projekt

Caroline - skickade in en spontan jobbansökan

Nu är hon en av utvecklarna i teamet. Uppskattas av kunderna för sitt specialintresse inom CSS och stilsäker design.

Fler lediga tjänster

- vi söker dig som är passionerad av digitala lösningar och vill få våra kunder att nå sina mål

Kontakt