Junior webbutvecklare

Vi på Soleil är alltid på jakt efter nyfikna och engagerade juniora webbutvecklare. Vill du vara del av ett team som jobbar med cool teknik, hela tiden utvecklas och samtidigt har en skön stämning? På Soleil bryr vi oss om varandra på riktigt och vill leverera på topp. Det har gjort att vi idag är bevisat bäst på några av de populäraste digitala verktygen. Hör av dig om du vill bli vår nästa medarbetare!

Arbetsuppgifter

På Soleil hjälper vi kunder att skapa bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg. Tekniker vi använder är bland annat JavaScript, HTML och CSS med ramverk så som Svelte, Vue och React. Hos oss jobbar vi alltid i team. Du får driva en hel del själv, men också jobba tillsammans med flera av våra grymma och erfarna utvecklare. Det gör att du kan utvecklas snabbt. Du får också vara med i hela kundprocessen från förstudie, genom utvecklingsprojektet till överlämning och vidare in i support- och förvaltningsfasen.

Vi jobbar nära våra kunder. Det gör att du får bättre förståelse för vad kunden behöver och därför bättre kan bidra till att skapa de bästa digitala verktygen.

Som junior webbutvecklare lägger du ungefär 80 procent av din arbetstid på att vara med i två olika utvecklingsprojekt. Övriga 20 procent kommer du att hjälpa kunder med support och förvaltning.

Vad vi tror om dig

Du har en komplett utbildning inom IT, som exempelvis dataingenjör, webbutvecklare eller inom IT-design. Du kan och är intresserad av webbutveckling i HTML, CSS och Java Script. För att känna dig som hemma hos oss behöver du vara utåtriktad och positiv. Och du gillar att ha mycket kundkontakt. Som utvecklare är det viktigt att du är effektiv, noggrann och har en bra problemlösningsförmåga. Du kan ta egna initiativ när det behövs och samtidigt behöver du inte vara rädd för att be om hjälp. Givetvis har du ett driv och en vilja att utvecklas – precis som vi!

Skallkrav

  • Färdigutbildad inom IT, exempelvis Dataingenjör, IT-design eller Webbutvecklare.
  • Goda kunskaper och stort intresse för webbutveckling (HTML, CSS, Java Script).

Meriterande

  • Extra kurser med IT-inriktning.

Om tjänsten

Villkor: Heltid, flexibel arbetstid

Anställningstyp: Provanställning

Lön: Enligt överenskommelse

Ort: Karlstad

Ansökan: Ansökan tillsammans med cv och betyg skickas via mejl till

jobb@soleilit.se

Intervjuer sker löpande så varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Johan.

Rasmus kickade igång karriären på Soleil med examensjobb

- nu är han ansvarig utvecklare i sina projekt

Caroline - skickade in en spontan jobbansökan

Nu är hon en av utvecklarna i teamet. Uppskattas av kunderna för sitt specialintresse inom CSS och stilsäker design.

Fler lediga tjänster

- vi söker dig som är passionerad av digitala lösningar och vill få våra kunder att nå sina mål

Kontakt