Gå till innehåll

Spontanansökan

En hel del av våra medarbetare har hört av sig till oss spontant, presenterat vad de kan och velat arbeta med oss. Vi vill gärna höra om dina superskills också!

Vi är alltid intresserade av nya härliga kollegor!

Skicka gärna in en spontanansökan, tillsammans med ett CV och beskriv vilken typ av tjänst du är intresserad av och varför Soleil attraherar dig som arbetsplats.

Supporten svarar på frågor

Är du webbutvecklare - tveka inte, hör av dig!

Älskar du webbutveckling så är du varmt välkommen att skicka in en ansökan. Vi är speciellt nyfikna på dig som har tidigare erfarenhet från Sitevision och/eller Microsoft 365.

Genom att skicka in CV och ett personligt brev samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Intresserad av praktik eller examensarbete?

Att göra praktik eller examensjobb hos oss är ett bra sätt att visa vad du går för och att lära känna oss. Vi har flera medarbetare som har börjat sin Soleil-bana efter ett examensarbete eller praktik.

Vi erbjuder praktikplatser och examensjobb när vi har möjlighet. Är du intresserad, hör av dig med en beskrivning av dig och det jobb du skulle vilja göra. Har du ont om idéer själv - då har vi massor!