Soleil Gasellföretag för andra året i rad

Soleils ägare på Gasellutdelning

Soleils ägare Linh, Per, Johan och Fredrik var på DI Gasells gala för att ta emot diplom.

För att inspirera Sveriges entreprenörer utser Dagens industri varje år de snabbast växande företagen till Gaseller. Soleil är en av dessa för andra året i rad och vi tycker att det är fantastiskt kul och häftigt. Framförallt är det ett kvitto på att vi lyckats skapa en attraktiv arbetsplats som lockar de bästa medarbetarna.

Det är naturligtvis fantastiskt. Det är inget vi går runt och tänker på eller har som mål på Soleil. Jag ser det som kvitto på att vi gör rätt saker, omger oss med fantastiska medarbetare och har roligt på jobbet, säger Johan Andersson, en av Soleils delägare.

Snabbväxande gaseller inspirerar andra

Ett gasellföretag är ett litet snabbväxande och lönsamt företag som skapar jobb för människor, driver tillväxt och inspirerar andra. För att få utmärkelsen ska företaget bland annat ha minst tio anställda och en omsättning på över 10 miljoner kronor. De ska ha ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren och ha vuxit organiskt. Läs mer om kriterierna på di.se Länk till annan webbplats..

Jag tycker det är enormt kul att vi får denna utmärkelse i år igen och speciellt när det är färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag som årligen lyckas bli en gasell! Det är tack vare våra fantastiska medarbetare som tillsammans med kunderna gör tillväxtresan möjlig. Strävan i omtanke om kunden och att bli bättre än dagen innan är vad jag gillar med Soleil. Det märks på dem som jobbar här, tycker Fredrik Stodne, delägare.

Ägarna byggde det företag de själva ville arbeta på

Vi har under resan jobbat med över 100 kunder i hela Sverige. Det finns så stora behov av våra tjänster att vi har kunnat fortsätta växa och anställa fler. När Soleil startades 2011 var ett gemensamt mål bland delägarna att bygga det företag de själva skulle vilja arbeta på.

Det tycker jag verkligen att vi har lyckats med. Vi har kunnat uppfylla vårt mål att skapa ett riktigt bra företag där vi alla trivs och känner sig trygga. Att vi har lyckats attrahera skickliga medarbetare är vår största framgångsfaktor, och det kommer vara det viktigaste framåt också, säger Per Johansson, vd och delägare.

Det som Per kände spontant när han fick grattis-mejlet från DI var "Yes, vad kul! Gaseller för andra året i rad! Häftigt!"

Vi blev Gasellföretag 2018 när vi fyllt sju år som företag och nu blev vi det även 2019, åtta år gamla som företag. Det har alltså tagit ganska många år för oss. Många år då vi har lagt ner vår själ i att hjälpa våra kunder framåt i deras digitala arbetsplatser. Framgången har kommit som en kombination av satsningar på eftertraktade tjänster, en stor portion arbetsglädje, och massor av hårt arbete, berättar han. Vi är väldigt glada och stolta för utmärkelsen. Det är allas gemensamma kraftansträngning och arbetsglädje som är grunden till vår framgång. Vi vill därför tacka alla på Soleil som bidragit till att vi för andra året i rad är gaseller, säger Linh Nguyen, delägare.

Den 7 november fick de fyra delägarna ta emot diplomet på Dagens industris gasellgala i Karlstad tillsammans med övriga gaseller i regionen.

Kontakt

Publicerad • 7 november 2019