Gå till innehåll

Sitevision Most Valuable Professional

Daniel och Fredrik

Daniel och Fredrik är Sitevisions Most Valuable Professionals

Fredrik Stodne, Sitevisionansvarig och Daniel Kling, utvecklare har fått titeln Sitevision Most Valuable Professional 2022.

Kunskapsspridning och marknadsföring av plattformen och ett tajt samarbete med Sitevision

Fredrik har varit drivande på flera plan tillsammans med Sitevision vad gäller kunder, plattform, Marketplace och kunskapsmässigt, för att marknadsföra hur plattformen kan användas. Han driver även ett riktigt bra samarbete med Sitevision i hur vi tillsammans med kunderna kan vidareutveckla och förbättra plattformen.

Kunderna märker att vi kan Sitevision riktigt bra, ser hur vi kan lösa deras behov och på vilket sätt de kan få ut det mesta ur plattformen.

Med mål att förenkla för både redaktörer och utvecklare

Både Fredrik och Daniel har alltid haft ett stort engagemang för att våra kunder ska få ut så mycket som möjligt ur plattformen Sitevision. I många år har de arbetat med att sprida kunskap och hur man kan använda plattformen. Daniel har drivit frågor om att förenkla för användarna extra mycket.

Jag har skickat mycket feedback till Sitevision som jag ser kan förenkla ännu mer för både redaktörer och utvecklare. Jag vill göra vår vardag enklare och roligare helt enkelt. Det tror jag är anledningen till att jag får priset.

Stort grattis till er båda! En klassisk sportfråga - hur känns det?

Det känns otroligt bra och jag är enormt tacksam! Det är många på Soleil som stöttat och hjälpt mig under året för att bidra till att nå denna utmärkelse, säger Fredrik.

Det känns bra och det är roligt att få uppmärksamhet för det jobb jag lägger ner, hälsar Daniel.

Most Valuable Professional Sitevision Badge 2020 2021 2022

Most Valuable Professional Sitevision Badge 2020 2021 2022

Om Sitevision Most Valuable Professional

Titeln går till personer i Sitevisions partnernätverk som har stor kunskap om produkten, visar extra stort engagemang och bidrar till att fler upptäcker och utnyttjar plattformens fulla potential.

Sitevision delade för första gången ut utmärkelsen Sitevision Most Valuable Professional under 2020. Fredrik har fått den tre år i rad och Daniel fick den för första gången 2022.