Gå till innehåll

Henrik Hjalmarsson

Henrik är lösningsarkitekten som också ger sig i kast med kodning så fort han kommer åt. Med sin långa erfarenhet, kompetens och härliga personlighet är han en populär konsult hos vår storkund där han har ett långtidsuppdrag med att skapa ett riktigt bra intranät.

Varför sökte du jobb på Soleil?

Det var dags för nåt nytt efter 20 år på mitt förra jobb och jag kände till Soleil, en del av de anställda och deras värderingar. Det var framförallt det som var avgörande till att jag sökte just till Soleil.

Vad gör du på jobbet?

Jag jobbar som lösningsarkitekt med stora delar utveckling, blandat med en släng av både det ena och andra som intresserar mig, samt även visst kundansvar.

Topp 3 med att jobba på Soleil?

  • Möjligheten att kunna vara med och påverka
  • Möjligheten att kunna jobba med intressanta kunder
  • Vilket är det roligaste uppdraget du haft?

Jag har ju inte haft så många uppdrag, utan till största delen det här som istället pågår under riktigt lång tid. Det har varit väldigt givande med det uppdraget, som är en av våra största kunder uppdragsmässigt sett. Det är en av Sveriges största arbetsgivare, där jag är med och inte bara utvecklar utan också är delaktig på en högre nivå för att få fram ett bra och fungerande intranät för alla deras medarbetare.

Vad utmärker Soleil som arbetsgivare?

  1. Fokuset på att skapa kundnytta
  2. Fokuset på människan
  3. Frihet under ansvar