Gå till innehåll

Pauline Williamsson

Pauline Williamsson

Pauline lockades av Soleils resa som teal-organisation, som hon tycker är ett smart och nytt sätt att se på ledarskap. Hon hade tänkt sig att jobba med affärsjuridik från början, men halkade in på en annan bana och det är vi förstås jätteglada för.

Vår Bid Manager Pauline bevakar upphandlingar och ser till att vi lämnar in så bra anbud som möjligt. Hennes jobb handlar om att förstå kunden, affären och vad beställaren efterfrågar. Hon drivs av att vara involverad i affären under hela avtalstiden för att utveckla kunden och ge dem en trygghet.

Vad har du för bakgrund?

Jag har en kandidatexamen i affärsjuridik och halkade in på IT-spåret av en slump. Jag har lång erfarenhet av offentliga upphandlingar och har även jobbat som Account Manager.

Vad lockade med Soleil?

Den spännande resan som teal-organisation. Jag tycker att det är ett smart och nytt sätt att se på ledarskap. Det var en go känsla i magen när jag träffade representanterna på Soleil. Och det är verkligen en arbetsgivare där ditt eget driv bestämmer hur långt du vill komma och vad du vill förverkliga. Då tänker jag ju självklart inte på att komma långt ”titelmässigt” då Soleil är en chefsfri organisation, utan främst på mitt eget självförverkligande, både privat och karriärmässigt.

Vad gör du på fritiden?

Jag befinner mig i en ishall eller på en fotbollsplan. Jag är gärna en del av mina barns aktiviteter, men gillar också skidåkning, löpturer i naturen, sol och ett glas bubbel.

Vad vet de flesta inte om dig?

Jag tycker väldigt mycket om att måla tavlor. När jag var liten målade jag med olja, men nu blir det mest akrylfärger.