Digital stress och vardagseffektivitet - så får du ihop arbetsdagen

Så här kan du arbeta mer strukturerat för att bli mer produktiv och samtidigt minska den digitala stressen. Soleil ger dig en lista med konkreta tips!

Vem vill inte stressa mindre och samtidigt bli mer produktiv? Ibland kan det verka hopplöst, vi har ju alla en ändlös lista med arbetsuppgifter samtidigt som digitala system och verktyg plingar och påminner om uppgifter som ska utföras. Att försöka vara effektiv i den digitala världen kan vara stressigt, ibland övermäktigt.

På det här webbinariet talar vi om vardagseffektivitet och ger konkreta tips på hur man kan arbeta mer strukturerat för att bli mer produktiv och samtidigt minska den digitala stressen. Vi visar även exempel på hur en digital arbetsplats i SiteVision faktiskt kan hjälpa medarbetaren att få en överblick och ge stöd för det egna arbetet, istället för att bara plinga och påminna.

Du kan även ladda ner vår bok ”Få mer gjort och stressa mindre – så blir du vardagseffektiv i det digitala”. Där hittar du fler konkreta tips som gör arbetslivet enklare, både för dig som individ och för organisationen. Exempelvis kan du läsa om hur du arbetar smart, planerar din arbetsdag, genomför effektiva möten och jobbar smart med mejlen.

Kontakt

Publicerad • 13 november 2019

Vill du veta mer?

Vi kontaktar dig