Soleils moduler i Sitevision

Gör användarupplevelsen på din webbplats eller intranät bättre för dina besökare med våra efterfrågade och smarta moduler i Sitevision. Snabba att installera. Enkla att använda - av både redaktörer och besökare.

Soleils moduler i Sitevision - ökar användar­upplevelsen av både intranät och webbplatser

Vi har gjort många specialbyggda och anpassade moduler i Sitevision genom åren och vi utvecklar ständigt nya åt våra kunder när de behöver något som inte redan finns i Sitevisions gedigna utbud. Om du är på jakt efter en modul som inte redan finns, kolla med oss först! Vi har fler på lager.

Driftstörningar via SMS-service

Visa driftstörningar från SMS-service på webbplatsen

Infocaption

Modulen lanseras inom kort - anmäl intresse här

Soleils moduler i Sitevision Marketplace

En del av våra moduler går att ladda ner via Sitevision Marketplace.

14 dagars prova-på-period ingår alltid

Såklart kan du testa och utvärdera en modul innan ni börjar använda den på riktigt. Prova-på-perioden är alltid 14 dagar på alla moduler i Marketplace. Först när du vet att ni är nöjda skaffar du en licens för modulen.

Kvalitetssäkrade moduler - av både Soleil och Sitevision

När vi släpper en modul till Marketplace har vi redan testat och kvalitetssäkrat den, både ur redaktörs- och användarperspektivet. Sitevision granskar och testar sedan modulerna ytterligare innan de släpps på Marketplace. Du kan alltså lugnt ladda ner en modul och veta att den är i topptrim.

Vill du veta mer?

Vi kontaktar dig

Kontakt