Gå till innehåll

Microsoft 365

Vår filosofi är tydlig och enkel - vi vill hjälpa våra kunder att dra nytta av den funktionalitet som finns i Microsoft 365 och utnyttja den till max! Den verktygslåda som Microsoft 365 erbjuder idag är stor och kraftfull så se till att använda allt du kan, på ett smart sätt, för just dina behov.

Jag vill veta mer!

Vad är Microsoft 365?

Microsoft 365 är en kraftfull svit av produktivitetsverktyg och molnbaserade tjänster som hjälper företag och organisationer att optimera sina arbetsflöden och samarbetsmöjligheter. Med program som Word, Excel och PowerPoint kan användare skapa, redigera och dela dokument, kalkylblad och presentationer med lätthet. Dessutom erbjuder Microsoft 365 kommunikations- och samarbetsverktyg som Outlook och Teams, som gör det möjligt för team att kommunicera och arbeta tillsammans oavsett var de befinner sig.

Så hjälper vi dig med funktioner i Microsoft 365

  • Vi hjälper er att utnyttja kraften i verktyget med allt från strategisk nivå till specifika Microsoft 365-lösningar.
  • Vi använder så långt som möjligt standardfunktionalitet i tjänsterna. Det är både enklare och billigare för er på lång sikt.
  • Vi kan hjälpa till att avgöra vilken information som lämpar sig för lagring i molnet utifrån gällande lagstiftning.
  • Vi lägger stor vikt på att ha full koll på vad som kan användas och minst lika viktigt, vad som kommer framöver. Microsoft rullar ständigt ut förbättringar och nya funktioner till Microsoft 365, vi bevakar ständigt den utrullningen.

Så jobbar Rikshem med dokumenthantering i SharePoint

Kundcase

Hur kan vi jobba så smart som möjligt med alla våra dokument? Det var en fråga som Rikshem ställde sig och vi på Soleil fick äran att hjälpa dem att hitta den bästa lösningen i SharePoint. Med hjälp av en bra struktur, rätt information och behörighetsstyrning och grundlig utbildning jobbar de effektivt och säkert.

Utbildning i Microsoft 365

Soleil erbjuder skräddarsydd utbildning i Microsoft 365 Länk till annan webbplats. som är utformad för att optimera era arbetsflöden och öka produktiviteten på arbetsplatsen. Våra kurser är praktiska och verksamhetsnära, där vi fokuserar på att hjälpa er att bättre förstå och använda verktygen inom Microsoft 365.

Vi är Microsoft 365-experter

Soleil hjälper dig att skapa bättre digitala relationer med de bästa och smartaste digitala verktygen, eftersom det ger mer nytta för dina användare och verksamhet. Vi är Microsoft 365-experter och hjälper dig att optimera din användning av plattformen. Hos oss får du bland annat hjälp med Intranät i Sharepoint Länk till annan webbplats. och Dokumenthantering i Sharepoint Länk till annan webbplats..