Gå till innehåll

Webbplats

En webbplats ska inte bara se bra ut. Den ska byggas på ett sätt som användare förväntar sig och som bidrar till att ni når era mål. Vare sig det handlar om att skapa nya relationer, eller informera och kommunicera med era användare. Soleil lägger stort fokus på användarupplevelse och testar designen mot användare genom hela processen. Allt för att säkerställa att ni når ut till rätt användare, med rätt budskap på er webbplats.

Jag vill veta mer!

Vad är en webbplats?

En webbplats är en samling av digitala webbsidor som är tillgängliga via internet. De kan innehålla text, bilder, videor och andra typer av media och information. Webbplatsen kan vara statisk, med konstant innehåll som inte ändras mycket över tid, eller dynamisk, med innehåll som uppdateras regelbundet.

Vi är en erfaren helhetsleverantör

Vi är Platinumpartner till Sitevision Länk till annan webbplats.. Att uppnå den högsta nivån av partnerskap kommer av att vi har rätt kunskap och många Sitevision-konsulter, men också för att vi har skapat bevisat goda resultat för våra kunder.

Webbutveckling omfattar en rad olika områden, som behovsanalys, grafisk design, UX, kodning och implementation. Vår erfarenhet och vårt kunnande gör också att samarbetet blir bättre och effektivare för dig, från idé, strategi, utveckling, etablering och förädling till rådgivning och utvärdering.

Vi framtidssäkrar er webbplats

På Soleil arbetar vi agilt i våra projekt. Det innebär att vi har ett nära samarbete med er och att vi tillsammans har löpande utvärderingar av delleveranser. Vi vill helt enkelt vara säkra på att ni får precis den webbplats ni och era användare behöver. Vi är experter på externa webbplatser, och hjälper er att skräddarsy en webbplats efter era behov.

Lösning utifrån användarnas behov

För att en webbplats ska bli välbesökt och omtyckt av användarna så behöver vi ta hänsyn till deras behov. När vi har dem klara så omformulerar vi dem till tekniska krav. Men hur vet man då användarnas behov? Vi rekommenderar att alla webbprojekt inleds med en förstudie, och givetvis hjälper vi er med detta.

Utbildning av redaktörer

En webbplats blir aldrig "färdig", innehållet behöver hållas uppdaterat och korrekt för att besökarna ska tycka att det känns relevant för dem. Dem som ska förvalta webbplatsen ska såklart få rätt förutsättningar för att göra detta. Därför erbjuder vi kundanspassade utbildningar direkt i er miljö, där redaktörerna får möjlighet att prova att skapa och publicera innehåll på webben. Här kan du läsa mer om vår utbildning i Sitevision Länk till annan webbplats..

Förvaltning

När webben är lanserad och besökarna strömmar in, då är det dags att följa upp på alla tankar och idéer. Har det gått så bra som vi hoppades? Vad kan vi ändra på för att få ett ännu bättre resultat?

För oss på Soleil är det viktigt att veta att våra kunder får effekt av det vi jobbat med tillsammans. Därför satsar vi på långsiktiga relationer och rekommenderar att jobba strategiskt med webbplatsen. Med ett förvaltningsavtal kan ni känna er trygga i att ni har en partner som hjälper er analysera, följa upp och planera förbättringar på er webbplats.

Tillgänglighet - en webbplats för alla

Visste du att det från 2025 är lagkrav även för privat sektor att webbplatsen ska uppfylla tillgänglighetsdirektivet? På Soleil är tillgänglighet en självklar del av webbutveckling. Därför är vi stolta över att ha två IAAP-certifierade Länk till annan webbplats. tillgänglighetsexperter som ser till att vi håller en hög nivå på våra leveranser.

Vi säkerställer att ni får ut det mesta av er nya webbplats

Utbildning

För att ni ska få ut det mesta av er investering rekommenderar vi riktigt bra utbildningar med användarna i fokus. Det är här våra duktiga specialister kommer in och hjälper dig!