Gå till innehåll

Intranät i Sitevision

Soleil är er expertpartner när det kommer till att skapa kundanpassade intranät i Sitevision, baserade på vår effektiva grundmall Skalbar. Vi kombinerar vår djupa tekniska kunskap med insikt i ditt företags unika behov för att skapa en lösning som främjar effektivitet, samarbete och användarvänlighet.

Anpassat för er verksamhet

Vi har en beprövad process för att anpassa Skalbars mångsidiga mallar till er organisation, vilket säkerställer att ditt intranät inte bara ser bra ut, utan också passar ert företags arbetsflöden och kultur. Resultatet? Ett kraftfullt, intuitivt intranät som uppfyller dina specifika behov och främjar engagemang.

Avancerad sökfunktion

Med avancerad och intuitiv sökfunktion kan ni lätt hitta det ni söker på sekunder, oavsett om det är specifika dokument, personer, inlägg i forum eller kalenderhändelser. Sökfunktionen indexerar allt innehåll som ni vill, vilket innebär att ni kan söka efter ord och fraser i alla typer av innehåll, inklusive text i dokument.

Dessutom är sökfunktionen anpassningsbar, vilket innebär att ni kan finjustera den för att passa era specifika behov och prioriteringar

Kommunikation och samarbete på en ny nivå

Vill ni förbättra den interna kommunikationen på din arbetsplats? Ett intranät i Sitevision kan vara lösningen. Detta robusta och användarvänliga system skapar en centraliserad plattform där medarbetare kan kommunicera, samarbeta och dela information snabbt och effektivt.

Ett Sitevision-intranät stöder en rad kommunikationsverktyg, inklusive nyhetsflöden, diskussionsforum, meddelanden och kalendrar, vilket gör det lätt för ert team att hålla sig uppdaterat och engagerat. Dessutom kan ni anpassa systemet för att passa era specifika behov, vilket gör att ni kan skapa det perfekta kommunikationsverktyget för ert företag.

Stärk er företagskultur med ett modernt intranät

Ett modernt intranät fungerar som en centraliserad digital arbetsplats där team kan samarbeta, dela idéer, och hålla sig uppdaterade om företagets nyheter. Med funktioner som gruppchatt, delade dokument, och projektforum kan ert team arbeta tillsammans effektivt, oavsett var de befinner sig.

Öka produktiviteten och stärk samarbetet med Soleils intranät. Kontakta oss idag för en demo och upplev hur vi kan förvandla ditt företags samarbete till nästa nivå!

Rikshem valde ett intranät i Sitevision

Rikshem klättrade från botten till toppen – nu har de Sveriges bästa intranät

Visste du att..?

  • En undersökning från Prescient Digital Media visade att 85% av medarbetarna använder företagets intranät dagligen eller flera gånger i veckan.
  • Enligt en rapport från Smarp, känner 74% av de anställda att de saknar information om företagsnyheter och politik, vilket gör intranät till ett ovärderligt verktyg för att hålla personalen informerad och engagerad.

Vi säkerställer att ni får ut det mesta av ert nya intranät

Utbildning

För att ni ska få ut det mesta av er investering rekommenderar vi riktigt bra utbildningar med användarna i fokus. Det är här våra duktiga specialister kommer in och hjälper dig!